Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN ÇELİK TEKNOFEST’TE FİNALE KALAN ÖĞRENCİYE YAZICI HEDİYE ETTİ

0

GÜNDEM 17.09.2021 00:03:26 1621 0
BAŞKAN ÇELİK TEKNOFEST’TE FİNALE KALAN ÖĞRENCİYE YAZICI HEDİYE ETTİ



Binlerce kişinin katıldığı,  Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2021’de Manisa Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Barış Ersan,  İnsanlık Yararına Teknoloji dalında ‘Öz Konum Projesi’ ile finale kaldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, başarılı öğrenciyi Şehzadeler Belediyesi’nde misafir ederek hem tebrik etti hem de çalışmalarında ona destek olması için bir yazıcı hediye etti.  TEKNOFEST 2021’de finale kalan Barış Ersan ile gurur duyduklarını kaydeden Başkan Çelik “Barış kardeşimiz TEKNOFEST 2021’de iyi bir derece elde etti. İnşallah daha büyük başarılar elde edecek. Bu ülkenin geleceği Barış kardeşimiz gibi üreten, düşünen, çalışan, gayret eden gençlerimizde. Elhamdulillah güzel bir gençlik geliyor. Tanışıp, tebrik edelim istedik. Arkadaşlarımız teknolojik anlamda bir ihtiyacı olduğunu söylediler. Kabul ederse kendisine çalışmalarında destek olması için bir yazıcı hediye etmek istiyoruz.” dedi.  


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.