Başkan Bilgin'in Koltuğuna Öğrenciler Geçti

0

GÜNDEM 22.04.2019 11:25:16 1183 0
Başkan Bilgin

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, makam koltuğunu öğrencilere devretti.

Başkan Bilgin, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yılı kutlamaları kapsamında Saruhanlı Anaokulu öğrencileri Berkay Gözünge, Zeynep Erba Çiloğlu, Duru Özbay ve Ahmet Emir Murdan'ı makamında kabul etti.

Bilgin, ziyarette koltuğunu öğrencilere devretti. Başkan Bilgin'in makam koltuğuna geçen öğrenciler temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte onların oturacağını belirtti.

Bilgin, şunları söyledi, “Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.'dedi.

‘Sanat İyileştirir’ Resim Sergisi Açıldı: Çocukların Renkleri Feyyaz Alperen’e Umut Oldu

Manisa’da Motosikletlere Sıkı Denetim: 2,8 Milyon Lira Ceza

Yunusemre’de İbadethaneler Ramazan’a Hazırlanıyor

Alanya’da Manisa Rüzgarı: Pedallar Madalya İçin Döndü

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.