Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Baran Arslan, Güncel Üroloji Çalışmaları III Kitabını yayınlandı

Manisalı Asistan Doktor Baran Arslan’ın ‘Prostat Kanserinde Biyobelirteçler” isimli akademik yayını bilimsel ve düşünsel çalışmaların kalıcı belgeleri sayılan Güncel Üroloji Çalışmaları III Kitabında yer aldı.

MANİSA- EĞİTİM 11.07.2023 19:04:00 1695 0
Baran Arslan,  Güncel Üroloji Çalışmaları III Kitabını yayınlandı

 

Manisalı Asistan Doktor Baran Arslan’ın ‘Prostat Kanserinde Biyobelirteçler” isimli akademik yayını bilimsel ve düşünsel çalışmaların kalıcı belgeleri sayılan Güncel Üroloji Çalışmaları III Kitabında yer aldı.

SBÜ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliğinde görev yapan Asistan Doktor Baran Arslan,  Güncel Üroloji Çalışmaları III Kitabında yer alan 15 akademik yayından biri oldu. Asistan Doktor Baran Arslan, Manisa Merkezefendi Başhekimi olan Üroloji Uzm. Dr. Mehmet Fatih Zeren’i ziyaret ederek, kitabı takdim etti. Ziyarette babası Mali Müşavir olan Mesleki Eğitim Ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Kadri Arslan da yer aldı.

Tıbbın çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Arslan, gündemi hızlı bir şekilde takip etmek gerektiğini kaydetti. Arslan, meslektaşlarını yardımcı olmak adına yayımladığı akademik yanın üroloji alanı için önemli olan bir kitapta yer almasından dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı.  Arslan, “Prostat kanserinde tanı ve takibinde günlük pratikte kabul gören test PSA’dır. Yapılan çalışmalarda henüz pratik uygulamalarda prostat kanseri için PSA türevleri kullanılsa da gelecekte kansere özgü biyobelirteçler için çalışmalar gerekiyor” dedi. 
Başhekim Zeren de meslektaşının böyle önemli çalışmaya imza atmasından dolayı kendisini tebrik etti, başarıların devamını diledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.