BAKANLIKTAN FLAŞ ABD KARARI!

0

DÜNYA 15.08.2018 19:19:14 12435 0
BAKANLIKTAN FLAŞ ABD KARARI!

Dolarda görülen spekülatif hareketlere karşı bir adım da Çevre ve Şehircilik Bakanlığından geldi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık olarak inşa edilecek yapılarda ABD menşeli inşaat malzemelerinin kullanılmayacağını bildirdi. Gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren bir yol haritası üzerinde çalıştıklarını belirten Bakan Kurum, “Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri, 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişiminin ardından vatandaşlarımızın ev sahibi olması için önemli bir fedakarlık örneği gösterdiler. Bugün de ülkemize yönelik yürütülen bu ekonomik kuşatmaya karşı en güçlü şekilde mücadele edecekler ve yeni bir fedakarlık dönemini başlatarak vatandaşlarımızı mağdur etmeden uygun koşullarda konut sahibi yapacaklar” dedi. Bakan Kurum, gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek amacıyla uygun faiz oranları ve ödeme koşullarıyla yeni kampanyalar yapacaklarını, bu kampanyanın ayrıntılarını da önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.
Bakan Kurum'un önümüzdeki günlerde inşaat, inşaat malzemeleri ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ile bir araya geleceği öğrenildi.

 

YKS 2026 Başvurularında Son Tarih Açıklandı

Manisa’da Motosiklet Denetimlerinde 4,2 Milyon TL Ceza

Akhisar İlçe Müftülüğü’ne Yeni Şube Müdürü Atandı

Manisa’da Toplu Taşıma Duraklarına Modern Dokunuş

Manisa’da Ramazan Öncesi Fırınlara Sıkı Denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi EMITT 2026’da Manisa’yı Tanıttı

Yunusemre’de Atık Bitkisel Yağ Denetimleri Başladı

Milli Yol Partisi Yunusemre’de Lokman Demir Güven Tazeledi

Anahtar Kelimeler: bakanliktan-flas-abd-karari
  • Salı 5 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.7 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 7.8 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.