Badminton Federasyonu'ndan Başkan Yaralı'ya Plaket

0

GÜNDEM 24.08.2017 09:38:54 1502 0
Badminton Federasyonu

Saruhanlı Belediyesi Badminton Antrenörü Aygül Aydoğmuş, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret ederek, Federasyon'dan gönderilen plaketi kendisine takdim etti.

 

Aydoğmuş, ziyarette yaptığı açıklamada Başkan Yaralı'nın talimatıyla geçen yıl kurulan Saruhanlı Belediyesi Badminton takımının kısa sürede 60'ı ilçe merkezi, 15'i de Koldere mahallesinde olmak üzere toplam 75 sporcuya ulaştığını kaydetti.

 

Bu zaman zarfından katıldıkları bazı turnuvalarda önemli dereceler elde ettiklerini dile getiren Aydoğmuş, bu başarıda en büyük payın Başkan Yaralı'ya ait olduğunu, Yaralı'nın bu doğrultuda ki çabasının Federasyon tarafından dikkatle ve takdirle takip edildiğini söyledi.

 

Başkan Yaralı ise İlçedeki çocukların çeşitli spor dalları ile tanışmalarını sağladıklarını, bu sayede onların kötü alışkanlıklara yönelmelerine mani olduklarını dile getirdi.

 

Saruhanlı'da eğitimini verdiklerini spor dallarından birinin de badminton olduğunu belirten Yaralı, futboldan, basketbola, taekwondodan yüzme sporuna kadar çok sayıda branşı içerisinde bulunduran yaz spor okullarında 2 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade etti.

‘Sanat İyileştirir’ Resim Sergisi Açıldı: Çocukların Renkleri Feyyaz Alperen’e Umut Oldu

Manisa’da Motosikletlere Sıkı Denetim: 2,8 Milyon Lira Ceza

Yunusemre’de İbadethaneler Ramazan’a Hazırlanıyor

Alanya’da Manisa Rüzgarı: Pedallar Madalya İçin Döndü

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.