Badminton Federasyonu'ndan Başkan Yaralı'ya Plaket

0

GÜNDEM 24.08.2017 09:38:54 1362 0
Badminton Federasyonu

Saruhanlı Belediyesi Badminton Antrenörü Aygül Aydoğmuş, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret ederek, Federasyon'dan gönderilen plaketi kendisine takdim etti.

 

Aydoğmuş, ziyarette yaptığı açıklamada Başkan Yaralı'nın talimatıyla geçen yıl kurulan Saruhanlı Belediyesi Badminton takımının kısa sürede 60'ı ilçe merkezi, 15'i de Koldere mahallesinde olmak üzere toplam 75 sporcuya ulaştığını kaydetti.

 

Bu zaman zarfından katıldıkları bazı turnuvalarda önemli dereceler elde ettiklerini dile getiren Aydoğmuş, bu başarıda en büyük payın Başkan Yaralı'ya ait olduğunu, Yaralı'nın bu doğrultuda ki çabasının Federasyon tarafından dikkatle ve takdirle takip edildiğini söyledi.

 

Başkan Yaralı ise İlçedeki çocukların çeşitli spor dalları ile tanışmalarını sağladıklarını, bu sayede onların kötü alışkanlıklara yönelmelerine mani olduklarını dile getirdi.

 

Saruhanlı'da eğitimini verdiklerini spor dallarından birinin de badminton olduğunu belirten Yaralı, futboldan, basketbola, taekwondodan yüzme sporuna kadar çok sayıda branşı içerisinde bulunduran yaz spor okullarında 2 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade etti.

ENES PINAR'DAN BALKAN'DA BRONZ MADALYA

Gördes’te Çam Fıstığı Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Akhisar ve Ahmetli’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Irlamaz ve Selvilitepe’nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Arınç’tan Alaşehir Esnaf Kefalete Ziyaret

Gaziler ve Şehit Yakınları Çanakkale’yi Gezdi

Karaali’de Servis Krizi: Yeni Taşınan Aile Eğitim Mağduriyetini Dile Getirdi

Don Afetinden Zarar Gören Çiftçilere Destekleme Müjdesi

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.