Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş Tarihe Geçti

0

SPOR 26.05.2019 20:04:17 1104 0
Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş Tarihe Geçti

 

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda yarışan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş, çiftler kategorisinde Avrupa 2. olarak gümüş madalya kazandı. Bu madalya, Türkiye'nin Aerobik Cimnastik Büyükler Kategorisi'nde kazandığı ilk madalya olarak da tarihe geçti.

Azebaycan'ın başkenti Bakü'de 24-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un  sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş’la Aerobik Cimnastik Büyükler Kategorisi'nde tarihinin ilk madalyasını kazandı. Şampiyonada ter döken Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları  Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş, çiftler kategorisinde gümüş madalya alarak önemli bir başarıya imza attı, Avrupa 2. oldu. Türkiye'nin ikinci olduğu yarışmada birinciliği Macaristan elde ederken, Romanya ise kürsüde üçüncü sırada yer aldı.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.