AYDIN'DAN E-TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ

0

SİYASET 21.11.2018 10:41:53 2075 0
AYDIN
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli seçimler öncesi her döenm olduğu gibi bu dönemde AK Parti'de temayül yoklaması yapıldı. Bu dönem kağıt israfının önüne geçmek isteyen AK Parti genel merkezi E-TEMAYÜL yaparak tabanın nabzını tuttu. AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan aday adayı Cevdet Aydın, AK Partinin bu dönem uyguladığı e-temayül'ün Yeniliklerin ve ilklerin partisi olan Ak Parti'miz yine farkını ortaya koymuş; ülkemizde ilk kez uygulanan e-temayül ile kâğıt israfının da önüne geçerek gerçek bir çevrecilik anlayışı gösterdiğini aktardı. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle 'Yeniliklerin ve ilklerin partisi olan Ak Parti'miz yine farkını ortaya koymuş; ülkemizde ilk kez uygulanan e-temayül ile kâğıt israfının da önüne geçerek gerçek bir çevrecilik anlayışı göstermiş ve kişiye özel manyetik kartlar ile Teşkilâtımızın Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili görüşünü bir demokrasi şöleni ile almıştır.
 
Böyle yağmurlu bir günde gelip bizimle birlikte ıslanan, oyunu kullanan, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Başkanlarımıza; şahsıma oy vermiş ya da vermemiş tüm kardeşlerime, bu demokrasi şölenimize verdikleri katkıları dolayısı ile teşekkür ediyor, en kâlbi duygu, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'. dedi.
 

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

Anahtar Kelimeler: aydindan-e-temayul-tesekkuru
  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.