Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ATLI “AMATÖRDE 5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ VE AŞI ŞARTI”UYGULANACAK

1

SPOR 22.09.2021 20:47:31 2354 0
ATLI “AMATÖRDE 5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ VE AŞI ŞARTI”UYGULANACAK


 ATLI “AMATÖRDE 5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ VE AŞI ŞARTI”UYGULANACAK

2021-2022 Futbol sezonunda amatör liglerde uygulanacak olan esaslar ile ilgili olarak Manisa Futbol İl Temsilcisi  Behçet  Atlı,” TFF tarafından yayınlanan uygulama esasları,5 oyuncu değişikliği uygulaması ve  aşı kartı zorunluluğu ve PCR  testi zorunlu  gibi pek çok konuya düzenleme geldiğini açıkladı.”

2021-2022 Sezonu Amatör Liglerle ilgili sezon takvimi, gruplandırma, oyuncu değişikliği sayısı ve Covid-19 salgın hastalığından dolayı müsabakalarla ilgili esaslar belirlendi.

Sezon uygulaması ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı,
“Bölgesel amatör Lig ve süper amatör ligi eşgüdüm dahilinde oynatmayı planlıyoruz. Birinci amatör kümede ise iki farklı seçenek üzerinde çalışıyor ve en kısa sürede kulüpler ile yapılacak toplantı sonrasında start vereceğiz.
Altyapı ligleri ile ilgili önceliğimiz, aşı ve PCR uygulama takviminden dolayı U18 sırasıyla u16 ve diğer liglerin planlanması yapılacaktır. ”dedi.
 
KULÜPLERİN SORUMLULUKLARI OLACAK

Amatör maçlar ile ilgili Amatör İşler Kurulu bilgilendirmesi ve Covid-19 salgını nedeniyle uygulanacak tedbirlere ilişkin esaslar yayınlandığını, kulüpleri bekleyen sorumlulukların olduğunu ifade eden Manisa Futbol İl temsilcisi Behçet Atlı,

“Oyuncu değişikliklerinden tutun da, müsabaka planlama, aşı takvimi ve PCR test durumlarına kadar en ince ayrıntıya dikkat edilerek TFF tarafından yayınlanan uygulama esasları dahilinde el birliği ile özlediğimiz, hasretle beklediğimiz amatör müsabakalara kavuşacağız.
“Futbolcular ve yöneticiler için aşı kartı koşulu, aksi halde 48 saat öncesi Pcr testi zorunluluğu geliyor.
 
Bunun yanında belirli mesafe koşulu ile maçların seyircili oynatılması koşulu getiriliyor. Bunun yanında yedek kulübesinde sporculara 1,5 metre mesafe getiriliyor.
Kulüplerin ve ilgili kurulların görüş ve önerileri, sağlık kurullarının pandemi ile ilgili uygulamalarının müsabakalarda uygulama esasları TFF Amatör Kurul tarafından belirlenmiş olup tüm paydaşlarımız ile basın vasıtasıyla ulaştırmış bulunmaktayız.
Müsabakaların oynanabilmesi konusunda tüm futbol organlarının üstlendikleri görev ve sorumlulukları yerine getirmesini temenni ediyoruz. “diyerek sözlerini tamamladı.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.