Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ASLAN SPOR KULÜBÜ MANİSA'YA 2 MADALYA GETİRDİ

Aslan Spor Kulübü sporcuları Kars'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 2 madalya ile Manisa'ya döndü.

MANİSA -SPOR 26.07.2023 14:06:00 701 0
ASLAN SPOR KULÜBÜ MANİSA


 

Kars'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası tamamlandı. Türkiye genelinde 66 ilden 412 Erkek ve 221 Kadın sporcunun katılımıyla yapılan  şampiyonada Manisa'ya  iki madalya geldi.
 

Başarılarla  adından şıkça söz ettiren Aslan Spor Kulübü sporcuları  Kars'ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 2 madalya ile Manisa'ya döndü. Aslan Spor Kulübü sporcusu 54kg Ece Buruk Türkiye 2. , 36kg  Büşra Aslan Türkiye 3.  oldu.
 

 
 

Aslan Spor Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yahya Aslan yaptığı açıklamada "sporcularımız uzun günler için bu güne çalışıyorlardı.  Kars ilimizde  düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası   54kg'da  Ece Buruk Türkiye 2. , 36kg'da   Büşra Aslan Türkiye 3.  oldu Hedefimize  az da olsa yaklaştık. İnşallah seneye kendi kilolarında Türkiye şampiyonu olacak. 54kg Ece Buruk milli takım kampına katılacak. Oradan Avrupa şampiyonasına gidecek. hedefimize ulaşana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Aslan Spor Kulübü olarak katıldığımız her turnuvada 2-3 madalya ve Türkiye derecesi ile geliyoruz. Bununda sebebi düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçiyor. önce çocuklarımız istiyor bizde elimizden geldiğince destek oluyoruz ve yetiştiriyoruz. Hem okullarını hem boks sporunu aynı anda götürmelerini sağlıyoruz. Aslan Spor Kulübü  olarak başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi.
 

54kg'da Türkiye 2. olan  Ece Buruk ise  " Abimin tavsiyesi üzerine boks sporuna başladım. Planlı ve düzenli çalıştım Kars'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasından 54kg da Türkiye 2. oldum. Şimdi milli takıma gidiyorum. Hedefim Avrupa Şampiyonu olmak.
 

36kg'da Türkiye 3. olan   Büşra Aslan ise " Kars'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 36kg Türkiye 3. oldum. Hedefin bir sonraki şampiyonada Türkiye 1. olmak. Üzerimde emeği olan ailem ve antrenörüm Yahya Aslan'a teşekkür ederim" dedi.
 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: ASLAN KULÜBÜ MANİSA' MADALYA GETİRDİ
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.