Askere gitmeye hazırlanan genç tren kazasında hayatını kaybetti

0

ASAYİŞ 26.02.2018 16:36:28 1448 0
Askere gitmeye hazırlanan genç tren kazasında hayatını kaybetti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde hemzemin geçitte Balıkesir-İzmir seferi yapan 17 Ekspres treninin altında kalan ve iki bacağı diz kapağından koparak ağır yaralanan 20 yaşındaki hazır asker Alp Sekizler, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Saruhanlı Devlet Hastanesine daha sonra ise Manisa Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybeden genç, öğlen namazını müteakip Saruhanlı Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Saruhanlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Gazeteci Zülfikar Sekizler'in oğlu olan Alp Sekizler'in cenaze namazına CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in yanı sıra, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, CHP İlçe Başkanı Zeki Bilgin ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tren kazasında hayatını kaybeden gencin tabutu Türk bayrağına sarılırken, birlikte askere gitmeye hazırlandığı arkadaşları da cenaze namazında hazır bulundu. Tertiplerini son yolculuğunda yalnız bırakmayan Saruhanlı merkez ve kırsal mahallelerden gelen hazır asker gençler de cenaze namazında saf tutarak, arkadaşlarını son yolculuğunda omuzlarında taşıdı.

SERKAN KÜL

Mustafa Köylü: “Çocuklarımızı Öldürüyorlar, Cinayetlerini Meşrulaştırıyorlar”

Dutlulu: Kapılarımız Muhtarlara Her Zaman Açık

İlçelerde Yollar Yenileniyor

Büyükşehir'den Muhtarlara Vektörle Mücadele Ziyareti

Manisa Valilik Kupası'nda Şampiyonluk Serisi: Turnuvayı Namağlup Tamamladılar

Yunusemre Meclisi Temmuz Toplantısında Ortak Anma ve Uyarılar

Yunusemre Yaz Spor Okulu’na Rekor İlgi: 2 Bin Çocuk Sporla Buluşacak

Şehzadeler Belediyesi Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.