Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ARDAHANLILAR KAZ GECESİ DÜZENLEYECEK

0

MANİSA-GENEL 23.02.2022 00:21:38 1221 0
ARDAHANLILAR KAZ GECESİ DÜZENLEYECEK



Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılında Ardahan’ın meşhur Kaz etkinliği gerçekleştirilecek. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir de katılacak. Ardahan halk sanatçısı Mehmet Akbulut konser verecek. Yöresel oyunlar davul zurna eşliğinde olacak ve kaz ikramı olacak.
Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılında dernek olarak bir etkinlik düzenleyeceklerini ve etkinliğin 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde yapılacağını ifade ederek, bütün hemşerileri etkinliğe davet etti. Başkan Dalbudak, “Biz güneşin üşüdüğü şehrin insanları olarak Ardahanlı olarak Manisa’da Ardahan’ı yaşatmak istiyoruz. Her yıl geleneksel olarak yaptığımız Ardahan’ın kurtuluş gecesi ve ona ilave olarak da özel bir ikramımız olsun istedik. Kaz gecesi yapıyoruz. 26 Şubat tarihinde yapacağız. Gece ile ilgili hazırlıklarımız hızla sürüyor. Gecemizin önemli konukları olacak. Ardahan Belediye Başkanımız katılacak. Manisa’mızın güzide protokol üyelerini davet ettik. İcap ederlerse bizi çok mutlu edecekler. Bütün hemşerilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz. Ortalama 400 kişilik bir program olacak. Pandemi nedeniyle salonu geniş tutmaya çalıştık. Hijyen koşullarına, maske ve mesafeye dikkat edilecek. bu bakımdan da davetlilerimiz güven içinde kendilerini orada hissedebilirler” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.