Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ANKARA’DAKİ MANİSALILAR ‘HELVA SOHBETLERİ’NDE BULUŞTU

0

GÜNDEM 27.12.2021 13:44:45 1130 0
ANKARA’DAKİ MANİSALILAR ‘HELVA SOHBETLERİ’NDE BULUŞTU

Sıkı bir hemşehri bağının olduğu bilinen, Manisa’ya ve Manisalılar’a karşı önemli katkıları olan Arınç, Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Tatlının yanında tatlı sohbet havasında geçen etkinlikte konuşan Bülent Arınç; çocukluğunun, gençliğinin ve siyasete ilk adım attığı Manisa’daki anılarından bahsetti. Öğrencilere sık sık Manisa’nın değerini ve hemşehrilik bağlarının ne denli önemli olduğunu vurgu yapan Arınç, gençlere de gelecekleri adına tavsiyelerde bulundu. Salonda bulunan herkesin tek tek birbirini tanıtması ile devam eden etkinlik daha sonra toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.
Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Gezinti, Helva Sohbetleri programının Manisa’daki Ankaralılar için önemli bir etkinlik olduğunun altını çizerek ‘’ Ülkemizin ve ilimizin kültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunmak ve buna bağlı olarak hemşerilerimizi bu düşünceye ortak edip dernek faaliyetlerimizi bu çerçevede yürütmek önceliğimiz. Burada hepimiz gurbetteyiz. Birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmek, Manisalılar arasında güçlü bağlar oluşturmanın gayesindeyiz. Bu vesileyle Helva Sohbetleri etkinliğimizin bu hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir katkısı olacak. Bu etkinliğimizi de gelenekselleştirmeyi, bizlerden sonrakilere de miras bırakmayı düşünüyoruz. Tüm Ankara’daki hemşehrilerimizi de derneğimize davet ediyoruz’’ diye konuştu.
Kızılay Selanik caddesindeki yeni binasına taşınan Ankara Manisalılar Mesir Ve Dayanışma Derneği, binasının resmi açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.