Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ANADOLU EĞİTİM-SEN'LİLER SALİHLİ'DE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) Salihli İlçe Temsilciliği tarafından iftar programı düzenlendi

MANİSA- İLÇELER 7.04.2023 00:00:00 1175 0
ANADOLU EĞİTİM-SEN

 

 

Anadolu Eğitim Sendikası (AES) Salihli İlçe Temsilciliği tarafından iftar programı düzenlendi. Özel bir işletmede  gerçekleştirilen iftar programına Salihli'de görev yapan Anadolu Eğitim-Sen üyesi öğretmenler katıldı.

Programın açılışında konuşan AES & BASK İl Temsilcisi Doğan Yılmaz, "Bağımsız sendikal mücadelemize destek veren Salihli AES Ailemize mensup arkadaşlarımızla iftar programında biraraya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. AES, 18 yıldır tavizsiz sürdürdüğü siyaseten bağımsız sendikacılık faaliyetleri ile eğitim camiasının takdirini topluyor ve ilgiyle izleniyor. Özellikle Salihli teşkilatımıza bu anlamda örnek çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

AES Salihli İlçe Temsilcisi Ali Adıgüzel, "Salihli AES Ailemiz yeni katılımlarla büyüyor ve güçleniyor. Hiç bir partinin arka bahçesi değiliz. Siyasi sendikacılığı reddediyoruz. Tüm eğitim çalışanları adına mücadele ediyoruz. Farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyoruz. Anadolu Eğitim-Sen sorunların çözümüne yönelik işbirliğine açık, ayrıştıran değil, birleştiren bir sendika olarak biz eğitimcilerin umut ışığıdır.

Ramazan ayının sendikamıza, eğitim camiamıza ve ülkemize her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve dayanışma iklimi getirmesini diliyoruz" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.