Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Alaşehirli 80 Yaşındaki Yaşlı Çift Yardım Eli Bekliyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Horzun Keserler mahallesinde yaşayan Mehmet Karataş (80) Ve Meryem Karataş (79) çifti kaldıkları tek göz harabe odada yardım eli bekliyor.

MANİSA- İLÇELER 19.11.2023 11:02:00 1502 0
Alaşehirli 80 Yaşındaki Yaşlı Çift Yardım Eli Bekliyor

 

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Horzun Keserler mahallesinde yaşayan Mehmet Karataş (80) Ve Meryem Karataş (79) çifti kaldıkları tek göz harabe odada yardım eli bekliyor.

İnsanlık Dramının yaşandığı yerin adresi Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Horzun Keserler mahallesi, eşiyle birlikte yaşayan Mehmet Karataş ve Meryem Karataş çifti uzun zamandır mücadele ettikleri yoksullukla zor günler geçiriyor. Horzun Keserler mahallesinde tek başlarına hayatta kalmaya çalışan Karataş çifti gözyaşları içinde yetkililerden yardım bekliyor.

BİZE OY ATARSANIZ SİZE BAKACAĞIZ DEDİLER, OY VERDİK BİR DAHA DÖNMEDİLER

Günlerdir hayatta kalmaya çalışan Karataş çifti Seçim döneminde kendilerini ziyaret eden siyasilerin oy karşılığında kendilerine ev yapacaklar vaatleri ile oy istendiğini ve oy kullandıktan sonra hiç bir siyasilerin geri dönüş yapmadıklarını söyledi. Öte yandan mahalle muhtarına yardım için dilekçeler verdiğini ama hiç bir şekilde karşılık almadıklarını belirten yaşlı çift kaderlerine terk edildiklerini ifade etti.

İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZ

Kışın gelmesiyle birlikte soğuyan havada her yeri açık olan tek gözlü evde yaşayan Karataş çifti kendilerine ait güzel bir ev ve herkes gibi temiz, düzenli bir evde yaşmak istediklerini belirterek geceleri soğuktan uyuyamadıklarını ve geceleri dışardan gelebilecek yırtıcı bir hayvan saldırısına kurban gitmek istemediklerini ayriyeten insan gibi yaşamak istediklerini dile getirdi.

BİR SABAH İKİMİZDEN BİRİ UYANAMAYACAK!

Evlatları tarafından da artık bakılmayan ve aylardır yoksullukla mücadele eden Karataş çifti ikisininde çok hasta olduklarını belirterek ağrılarımız ve hastalığımız günden güne artarak her akşam biraz daha çekilmez hal almaya başladı. İkimizden biri bir sabah uyanamayacağız korkusuyla yaşıyoruz.

SON GÜNLERİMİZİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTİYORUZ

Günlerdir devam eden soğuk hava koşulları nedeniyle daha çok zor günler geçiren Karataş çifti artık dayanamadıklarını söyleyerek,artık insan gibi yaşamak istiyoruz.
Bu güne kadar insan gibi yaşayamadık en azından yetkililerden birileri bize yardımcı olursa, son zamanlarımızı güzel yaşamak istiyoruz.80 Yaşındaki Yaşlı Çift Yardım Eli Bekliyor Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Horzun Keserler mahallesinde yaşayan Mehmet Karataş (80) Ve Meryem Karataş (79) çifti kaldıkları tek göz harabe odada yardım eli bekliyor. İnsanlık Dramının yaşandığı yerin adresi Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Horzun Keserler mahallesi, eşiyle birlikte yaşayan Mehmet Karataş ve Meryem Karataş çifti uzun zamandır mücadele ettikleri yoksullukla zor günler geçiriyor. Horzun Keserler mahallesinde tek başlarına hayatta kalmaya çalışan Karataş çifti gözyaşları içinde yetkililerden yardım bekliyor. BİZE OY ATARSANIZ SİZE BAKACAĞIZ DEDİLER, OY VERDİK BİR DAHA DÖNMEDİLER Günlerdir hayatta kalmaya çalışan Karataş çifti Seçim döneminde kendilerini ziyaret eden siyasilerin oy karşılığında kendilerine ev yapacaklar vaatleri ile oy istendiğini ve oy kullandıktan sonra hiç bir siyasilerin geri dönüş yapmadıklarını söyledi. Öte yandan mahalle muhtarına yardım için dilekçeler verdiğini ama hiç bir şekilde karşılık almadıklarını belirten yaşlı çift kaderlerine terk edildiklerini ifade etti. İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTİYORUZ Kışın gelmesiyle birlikte soğuyan havada her yeri açık olan tek gözlü evde yaşayan Karataş çifti kendilerine ait güzel bir ev ve herkes gibi temiz, düzenli bir evde yaşmak istediklerini belirterek geceleri soğuktan uyuyamadıklarını ve geceleri dışardan gelebilecek yırtıcı bir hayvan saldırısına kurban gitmek istemediklerini ayriyeten insan gibi yaşamak istediklerini dile getirdi. BİR SABAH İKİMİZDEN BİRİ UYANAMAYACAK! Evlatları tarafından da artık bakılmayan ve aylardır yoksullukla mücadele eden Karataş çifti ikisininde çok hasta olduklarını belirterek ağrılarımız ve hastalığımız günden güne artarak her akşam biraz daha çekilmez hal almaya başladı. İkimizden biri bir sabah uyanamayacağız korkusuyla yaşıyoruz. SON GÜNLERİMİZİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İSTİYORUZ Günlerdir devam eden soğuk hava koşulları nedeniyle daha çok zor günler geçiren Karataş çifti artık dayanamadıklarını söyleyerek,artık insan gibi yaşamak istiyoruz. Bu güne kadar insan gibi yaşayamadık en azından yetkililerden birileri bize yardımcı olursa, son zamanlarımızı güzel yaşamak istiyoruz.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.