Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Alaşehir Kavaklıdere 1.Amatöre Yükseldi

2022-2023 Sezonunda Manisa 2. Amatör Lig Alaşehir grubunu ilk sırada bitiren Kavaklıdere Gençlik Spor Kulübü Birinci Amatör Lige yükseldi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 18.06.2023 10:56:00 1698 1
Alaşehir Kavaklıdere 1.Amatöre Yükseldi

 

 

2020 yılında kurucu başkanı Süleyman Şahin yönetiminde iki sezondur 2.Amatör Lig'de mücadele eden Kavaklıdere, 3.yılında şampiyon oldu.Kavaklıdere Gençlik, tarihinde ilk kez 1.Amatör Lig'de mücadele edecek. Kavaklıdere, son haftaya lider olarak girdiği karşılaşmada rakibi Eşmelilerspor'u 4-1 mağlup ederek en yakın takipçisi Çanakçıspor'un 2 puan önünde ligi lider bitirdi.Kuruluşundan bu yana 2.Amatör Lig'de mücadelesini sürdüren Kavaklıdere, Grupta 5 galibiyet,1 mağlubiyet aldı.

Bitiş düdüğünün ardından Şampiyonluk kupasını alan, Kavaklıdere'de taraftar yöneticiler ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.Karşılaşma sonu büyük mutluluk duyduğunu belirten,Kavaklıdere Gençlik Kulübü'nün Başkanı Süleyman Şahin, yapmış olduğu açıklamada "Alaşehir'in en büyük beledelerinden bir tanesi olarak geçtiğimiz yıllarda başarıdan başarıya koşan bir futbol takımımız vardı.Sonraki yıllarda farklı imkansızlıklar nedeniyle kapandı. Beldemizde o dönemler maçlarımızın oynanacağı hafta sonları sosyal bir aktivite olur genç yaşlısı maçlara giderdik. Kulübümüz kapanınca uzun yıllar boyunca beldemizde futbol adına bir adım atılmadı. Bende 2020 yılında arkadaşlarımla birlikte yeniden Kavaklıdere Gençlik Spor Kulübünü kurmaya karar verdim. Kasabamızın gençleri takımımıza sahip çıktı. Geçtiğimiz yıl ilk defa katıldığımız liglerde kıl payı ile şampiyonluğu kaçırmıştık.Bu yıl arkadaşlarımız sağolsun alın teri ve emeği ortaya koyarak takımımızı şampiyonluğa taşıdılar. Gelecek yıl Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz tekrar şampiyonluk.Eski günlerimizi bir daha yaşamak"diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Süleyman Şahin
18.06.2023 11:57:55
Slm

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.