Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ALAŞEHİR BELEDİYESİ KADROLARINI GÜÇLENDİREREK, YENİLEDİ

Alaşehir Belediyesi'nde yaklaşan yerel seçimlerin hemen arefesinde ki yerel seçimler öncesinde belediyenin yönetim kadrosunda önemli değişikliklere gidildi.

MANİSA- İLÇELER 4.05.2023 13:01:00 1355 0
ALAŞEHİR BELEDİYESİ KADROLARINI GÜÇLENDİREREK, YENİLEDİ

 

 

 

Yaklaşan yerel seçimlerin hemen arefesinde ki yerel seçimler öncesinde belediyenin yönetim kadrosunda önemli değişikliklere gidildi.

İş bu kapsam dahilinde :

Hukuk İşleri Müdürlüğüne Avukat Özlem Kara HORASAN, Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne Ziraat Mühendisi Tuğrul Furkan DAŞ, İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Mimar Alp Can ARIKAN, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne Makine Mühendisi Nazmi Can ERTEKİN, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne Çevre Mühendisi Baki ACAR ile daha önce İmar Şehircilik Müdürü olan Sadettin PEKER Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne getirildi.

“İlklere İmza Atıldı.”

Yapılan bu en son değişikliklerle şimdiye kadar Alaşehir Belediyecilik tarihinde bir ilke imza atılarak sorumluluk alan tüm Birim Müdürlerinin konusunda deneyimli ve eğitimli personelden olmasına özellikle dikkat edildi.

Bunun yanı sıra da 02 Nisan 2023 tarihinde ki meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar neticesinde başka bir ilke daha imza atılarak ilk defa Alaşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde “Afet İşleri Müdürlüğü” kadrosu oluşturuldu.

“Belediyemizi dikey bir iradeyle tek başımıza değil, yatay bir yönetim anlayışıyla ve ortak akılla yöneteceğiz.”

Gerçekleştirilen tüm düzenlemelerle alakalı olarak Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet ÖKÜZCÜOĞLU’nca yapılan açıklamada “ Yerel seçimler öncesinde de vaat ettiğimiz gibi belediyemizi dikey bir iradeyle tek başımıza değil, yatay bir yönetim anlayışıyla ve ortak akılla yöneteceğiz sözümüzün bir tezahürü de bu atamalardır. Nitekim buna ilişkin de bilhassa nitelikli ve öncelikli bir takım görevler için daha evvel aynı birimlerde  çalışan ve emsalleri arasında ki temayyüz eden özellikleriyle liyakatları ve ehliyetleri sıralı amirlerince de kabul gören branşlarında ki eğitimli ve deneyimli arkadaşlarımızı yönetim kadromuza dahil ettik. Benim bu kardeşlerimize olan inancım ve itimadım tamdır. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aklın ve bilimin ışığında Alaşehir’li Değerli Hemşehrilerimize olan hizmet aşkımız aynı azim ve kararlılıkla, artarak ve çoğalarak devam edecektir.” Dedi.

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.