Alaşehir’de Yollar Asfaltlanıyor

0

GÜNDEM 12.08.2016 13:06:48 1199 0
Alaşehir’de Yollar Asfaltlanıyor

Alaşehir’de her alanda devam eden çalışmalar devam ediyor. Yola çalışmalarının aralıksız sürdüğü Alaşehir’de daha önce asfalt olmayan birçok yol gibi Esentepe Mahallesi Doğuran Tepe mevkii de asfaltla tanıştı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemizin eski yerleşim alanlarından birisi olan Esentepe Mahallemizin Doğuran Tepe mevkii zamanında oluşan çarpık yaşam alanlarından birisiydi. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız kendi oluşturdukları patika yolda, toprak ve engebeli arazi şartları içinde yaşamlarını sürdürüyordu. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bayındırlık işçilerince o patika yolun iyileştirme çalışmalarını tamamlayıp betonunu dökerek daha sağlıklı bir yol haline getirdik.” dedi. 

(İHA)

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.