AKTAN 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

0

SPOR 30.05.2019 16:11:53 1065 0
AKTAN 2 YILI DEĞERLENDİRDİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da başkanlık koltuğunda 2’inci yılı geride bırakan Mevlüt Aktan, ilk yılında hem futbolda, hem potada şampiyonluk sevinci yaşarken, ikinci yılında ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta futbolda finalin kapısından döndü, basketbolda ise son düzlükte play-off sevinci yaşayamadı.  
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için Halil Onultmak Spor Tesislerinde adeta kamp kuran kulüp başkanı Mevlüt Aktan, başkanlık koltuğunda 2’inci yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Halil Onutmak Spor Tesisleri’nde yapılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurulunda yeniden güven tazeleyen başkan Mevlüt Aktan, 2017-2018 futbol sezonunda hem futbolda, hem de basketbolda şampiyonluğu görmüştü. 2018-2019 sezonunda başkanlık koltuğunda ikinci dönemini yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, futbolda play-off final kapısından dönerken, basketbolda ise son düzlükte play-off sevinci yaşayamadı.  
“Hedeflerimizden Vazgeçmiş Değiliz”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un büyük hedefler peşinde olan bir kulüp olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “ Görevimizde 2 yılı geride bıraktık. İlk yılımızda hem futbolda, hem de basketbolda şampiyonluk sevinci yaşamıştık. 2018-2019 sezonunda ise futbolda adeta Spor Toto 1. Lig’in kapısından döndük diyebilirim. Basketbolda ise son anda play-off hedefine ulaşamadık. Bazen ne kadar doğru işler yapsanız da, ne kadar çok isteseniz de işler istediğiniz gibi gitmiyor, hedefe ulaşamıyorsunuz.  Ancak biz hedeflerimizden kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. Yaptığımız hatalardan gerekli dersleri de çıkaracağız. İnandığımız yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni sezonda doğrularımızı çok daha fazla yapıp, hatalarımızı ise minimum seviyeye indirerek, futbol ve basketbol takımlarımızı bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Bunun içinde şimdiden çok hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. İnşallah kulübümüzü el birliğiyle çok daha güzel günlere doğru taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Evlerinde Kontenjanlar Doldu

Yunusemre Belediyesi’nden Çöp Eve Temizlik Operasyonu

Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Anahtar Kelimeler: aktan-2-yili-degerlendirdi
  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.