Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Akhisarlı Şoförler Eğitimden Geçti

0

GÜNDEM 18.11.2016 15:04:32 916 0
Akhisarlı Şoförler Eğitimden Geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için ulaşımda görev alan şoförlere eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar şehir içi denetimli halk otobüsleri şoförlerine ve araç sahiplerine yönelik eğitim gerçekleştirildi. Eğitim programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Şehiriçi Trafik Ekipler Amiri Yusuf Selvi ve Şehiriçi Denetimli Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Fethi Tunç katıldı. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Ulaşım Sorumlusu Mustafa Çetin’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde, sürücülere sürücü-yolcu ilişkisi, iletişim, trafik ve mevzuat konularında bilgiler verildi. Eğitimin önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, her alanda en iyi hizmeti Akhisarlı hemşerilerimize sunmak için çabalıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.