AKHİSAR'DA SAHTE PARA OPERASYONU...

Manisa'nın Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda toplam 79 bin 600 TL sahte 200 TL’lik banknot ele geçirildi.

MANİSA - ASAYİŞ 13.04.2023 12:08:00 5110 0
AKHİSAR

 

Manisa'nın Akhisar  ilçesinde 11 Nisan günü T. A.İ. isimli iş yerinde 45 plakalı araç sahibinin 200 TL'lik sahte  ile alışveriş yaptığının bildirilmesi üzerine Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince yapılan araştırma sonucunda, sahte banknot ile alışveriş yapan şüpheli İ.E. yakalanarak gözaltına alındı. Ş

üpheli şahsın üzerinde yapılan aramada 79 bin 600 TL sahte banknot ele geçirilerek el konuldu. Şüpheli İ.E. yapılan sorgusunda, sahte parayı A.G. isimli bir şahıstan aldığı bilgisini vermesi üzerine, A.G. isimli şahsın bulunduğu değerlendirilen 2 farklı adreste Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapılan aramada, şüpheli şahıs yakalandı. 

Şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli şahıslar A.G. ve İ.E. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiler.

 

 

 

İlçede sahte para operasyonu!

 


 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Anahtar Kelimeler: AKHİSAR' SAHTE OPERASYONU...
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.