AKHİSAR'DA SAHTE PARA OPERASYONU...

Manisa'nın Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda toplam 79 bin 600 TL sahte 200 TL’lik banknot ele geçirildi.

MANİSA - ASAYİŞ 13.04.2023 12:08:00 5186 0
AKHİSAR

 

Manisa'nın Akhisar  ilçesinde 11 Nisan günü T. A.İ. isimli iş yerinde 45 plakalı araç sahibinin 200 TL'lik sahte  ile alışveriş yaptığının bildirilmesi üzerine Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince yapılan araştırma sonucunda, sahte banknot ile alışveriş yapan şüpheli İ.E. yakalanarak gözaltına alındı. Ş

üpheli şahsın üzerinde yapılan aramada 79 bin 600 TL sahte banknot ele geçirilerek el konuldu. Şüpheli İ.E. yapılan sorgusunda, sahte parayı A.G. isimli bir şahıstan aldığı bilgisini vermesi üzerine, A.G. isimli şahsın bulunduğu değerlendirilen 2 farklı adreste Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapılan aramada, şüpheli şahıs yakalandı. 

Şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, şüpheli şahıslar A.G. ve İ.E. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiler.

 

 

 

İlçede sahte para operasyonu!

 


 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

Anahtar Kelimeler: AKHİSAR' SAHTE OPERASYONU...
  • Perşembe -1.1 ° / -11.4 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.