Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Akhisar'da Ebrar Bebek için 26 Nisan'da büyük destek gecesi düzenlenecek

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda 26 Nisan 2023 Çarşamba günü büyük bir program yaparak, Ebrar’a destek gecesi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

MANİSA- İLÇELER 25.03.2023 21:13:00 1131 0
Akhisar

 

 

Akhisarlı STK sivil toplum örgütü ve temsilcileri, Protokol iş insanları ve temsilcilerinin katıldığı Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda 26 Nisan 2023 Çarşamba günü büyük bir program yaparak, Ebrar’a destek gecesi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Ebrar Bebek çin başlatılan kampanya dahilinde 8 ayda 1.82 milyon doların yüzde 40’ının toplandığı bildirildi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu İlk günden beri aile ile iletişim halindeyiz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda kimin bir fikri varsa bugün bu masada konuşup 26 Nisan’da uygulamamız gerekiyor” dedi.

Ebrar bebeğin babası Mehmet Aktürk Ulaşmak istediğimiz rakam bizim için o kadar büyük ki 8 ayda ancak Akhisar halkımızın desteği ile biz bu rakamın yüzde 40’ına ulaşabildik. Artık bundan sonra fabrika sahipleri gibi üst seviye sivil toplum örgütü temsilcileri gibi destek gelecek yerlerden bekliyoruz. Bu bakımdan bu kesime ulaşmak için bugün bu toplantıyı yapmak zorunda kaldık. Ebrarımızın vakti kalmıyor. Dün İstanbul’daydım kızım Ebrar İstanbul’da Pazartesi günü bir ameliyat olacak.

Midesine tüp takılacak çünkü kilo alamadığı için bu operasyonu geçirmek zorundadır. Hepinizden tek tek ricam bir baba olarak kime ulaşabiliyorsanız, bu canlı yayın desteği olur, maddi olabilir, hiçbir şekilde küçümsemeden her tarafa ulaşmamız lazım.

Tüm çevre ilçelere de gidiyoruz, oralardan da destek istiyoruz” dedi.

Akhisar Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak artık bu kampanyayı bırakıp arkamızı dönüp gidemeyiz, lütfen duyarlı olalım ve bu bebeğimize sahip çıkalım. Kimin başına ne zaman geleceği belli olmaz, bugün onaysa yarın bize. Garantisi var mı yok, hastalık ne zaman kapıyı çalacağı belli değil, yani akşam olunca vicdanlı başımızı yastığa koymak istiyorsak bu bebeğe sahip çıkalım. Burada duyarsız kalmayın, eğer biz bu kampanyayı Akhisar olarak bitiremezsek insanız diye bu sokaklarda gezmeyelim.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.