Akhisar’da Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim

Belediye ekipleri, yaya güvenliğini tehlikeye atan kaldırım işgallerine müdahale ederek vatandaşlara “Kaldırımlar yayalarındır” çağrısında bulundu.

GÜNDEM 21.08.2025 19:03:23 24 0
Akhisar’da Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim

      (MHA)      Akhisar Belediyesi zabıta Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte ilçemiz genelinde kaldırım işgallerine karşı denetim gerçekleştirdi. Yaya geçişini engelleyen duba, reklam panosu, saksı ve benzeri malzemeler ekipler tarafından kaldırıldı. Denetimlerde hem vatandaşların hem de esnafın duyarlılığına dikkat çekilerek uyarılarda bulunuldu. "Kaldırımlar yayalarındır" sloganıyla yürütülen çalışmalarda, şehir estetiğini bozan ve yaya güvenliğini tehlikeye atan işgallerin önlenmesi hedefleniyor. Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili yaptigi açıklamada, “Kaldırımlar yayalarındır. Lütfen işgal etmeyelim, edenleri de uyaralım. Hemşehrilerimizin güvenliği ve rahat yürüyebilmesi için denetimlerimiz sürecek.” dedi.

Soma’da Sağlığın Simgesi: Dr. Ergün Gürbulak 23 Yıldır Görevde

Manisa’da Geçici Koruyucu Aile Modeli Tanıtıldı

Manisa’da 30 Bin Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi

Başkan Çetin Akın: Ergenekon Mahallesi’nin Sorunlarını Çözüyoruz

Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Okullarında Minik Yüzücülere Başarı Belgeleri

Yunusemre Belediyespor Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

Manisa Büyükşehir’den 13 Bin Ton Asfalt ve 55 Km Yol Çalışması

Ahmet Taşçı, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

  • Perşembe 34 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Cuma 32.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.8 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.