Akhisar takımlarından 1 galibiyet, 1 mağlubiyet

Akhisar takımları süper Amatörde Bir galibiyet, bir mağlubiyet

MANİSA- İLÇELER 6.11.2023 00:00:00 1618 0
Akhisar takımlarından 1 galibiyet, 1 mağlubiyet


Manisa Süper Amatör Ligi Ali Kaya A Gurubu mücadele eden Mecidiye Tarım Kredispor, Bakır Gençlerbirliğini 4-2 yenerken, Akhisar Kayalıoğluspor ise saha ve seyircisi önünde Soma 301 Karaelmasspor’a 2-1 mağlup oldu. 
Saat 15.00’de Gölet içindeki Hüseyin Sultan Kovalık stadında, Yunus Emre Çiftçi, Kerem Aydın ve Aydoğan Çevikkol hakem triosunun yönettiği Mecidiye Tarım Kredispor, Bakır Gençlerbirliğini müsabakasında Mecidiye Tarım Kredispor, Bakır Gençlerbirliğini 4-2 yenerek sezona galibiyetle başladı.
Kayalıoğlu 2-1 mağlup oldu. 
 

Manisa Süper Amatör Ligi Ali Kaya A Gurubu mücadele eden Akhisar Kayalıoğluspor saha ve seyircisi önünde Soma 301 Karaelmasspor’a 2-1 mağlup oldu.
Saat 15.00’te Kayalıoğlu sahasında Abdullah Türkan, İlknur Yeşildağ ve Serdal Kara hakem triosunun yönettiği Akhisar Kayalıoğluspor, saha ve seyircisi önünde Soma 301 Karaelmasspor’a 2-1 mağlup olarak lige mağlubiyetle başladı.

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Kamu-Sen: Enflasyon Maaşları Eritiyor, Ek Zam Kaçınılmaz

Yunusemre’de Ağaçlandırma Alanlarında Bakım Seferberliği

Turgutlu Belediyesi’nden Şehre Estetik Dokunuşlar

Nazır Yaşar ve Ekibi Memleket Partisi’nden İYİ Parti’ye Katıldı

Anne Kart 8 Binden Fazla Annenin Yüzünü Güldürdü

Sivas Katliamı’nın 32. Yılında Şehzadeler ve Yunusemre'den Ortak Anma

  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.