Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Akhisar MHP'de Ahmet Namal Yeniden Başkan

Kongrede, mevcut başkan Ahmet Namal seçime katılan tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.

MANİSA- İLÇELER 17.08.2023 14:12:00 1269 0
Akhisar MHP



Akhisar’da Milliyetçi Hareket partisi  (MHP) ilçe kongresi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi belediye park içi sinema salonunda saat 12.00’de yapıldı. 


MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik’in sunumunu  yaptığı 14. Olağan seçim Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 
Kongrede verilen önergede Divan Başkanlığına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Divan Başkan yardımcılığına MHP MYK Üyesi Ali Uçak, Kâtip Üyeliğe MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Divan üyeliklerine Av. Osman Oktay ve Belediye meclis üyesi Fikret Türk seçildi.
 

Kongrede faaliyet raporunu Yönetim Kurulu üyesi Arif Çivi, Gelir Gider hesaplarını İlkay Sümbelli okudu.
Ardından ilçe başkanı  Ahmet Namal konuştu  Bizlerde Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in ortaya koyduğu yol haritasından zerrece taviz vermeden Türk Milletinin umudu olan Milliyetçi Hareket Partimizi daha da güçlendirecek 

Cumhuriyetimizin 100.yılı Türk ve Türkiye Yüzyılında Lider Ülke Türkiye hedefimize ulaşma yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Liderimizin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda bütün Ülküdaşlarımızı, Partimize gönül veren bütün Vatandaşlarımızı bir ve beraber olmaya davet ediyoruz. 

Akhisar İlçe Kongremizin Milletimize ve Devletimize hizmet yolunda hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Milliyetçi Ülkücü Camiamıza ve bütün hemşerilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

 

MHP MYK Üyesi Ali Uçak ve MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner kongrede birer konuşma yaptı. 


“Çok Kıymetli MHP Üyeleri, Değerli İl Başkanımız, Saygıdeğer Divan Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Ak Parti İlçe Başkanımız, Yeni Refah Partisi İlçe Başkanları, Sevgili Demir Parmaklıkları Arkadaşlarım, Vefakar ve Cefakar Büyüklerim, Kıymetli Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Siyasi Parti Başkanları, Kıymetli Meslek Odaları Başkanları, Değerli Muhtarlarımız, Sevgili Hanımefendiler ve Beyefendiler, Değerli Delegeler, Sevgili Basın Mensupları, Aziz Ülküdaşlarım, Saygıdeğer 

Katılımcılar,
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Manisa İl Başkanlığı adına hepinizi en içten duygularımla selamlıyor ve saygıyla karşılıyorum. Akhisar ilçemizin önemli bir kongre gününde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ruhi Kılıç Kağan'dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na kadar, ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye canlarını feda eden tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların manevi huzurunda bir aradayız ve bu vatan için ne kadar fedakarlık yaptıklarını unutmamalıyız. Ruhları şad olsun.
Değerli MHP İlçe Başkanımız ve ilçe yönetimi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız ve liderimiz, Sayın Devlet Bahçeli'nin direktifleri doğrultusunda 2024'e doğru ilerlerken, Anadolu'nun dört bir yanına yayılan temaslarımızı sürdürmekten gurur duyuyoruz. Partimizin istikrarı ve hizmet odaklı anlayışıyla uyumlu yönetimlerle umutlu bir geleceğe doğru yürümeye devam edeceğiz. Merkezi yönetimle uyum içerisinde, istikrarımızı koruyarak, umudu daha da büyüteceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız ve Allah'ın izniyle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.
Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde ettiği demokrasi zaferini, yerel seçimlerde de taçlandırma zamanı gelmiştir. Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. 

Bildiğiniz gibi, 9 Ağustos 2023 tarihinden itibaren ilçe kongreleri başlamış ve kongrelerle ilerleyerek büyük kongremize ulaşacağız. Kongrelerimizdeki birlik ve beraberlik ruhu, düşmanlarımıza korku salacak ve ülkemizin birliğini pekiştirecektir. Partimizin tarihindeki mücadele geleneğine güç katacaktır.
Milliyetçi Ülkü Hareketi'nin temsilcileri olarak, Manisa'nın tüm ilçeleri olarak, ağır sorumluluklarımızın bilinciyle, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimlerine odaklanıyoruz. Cumhur ittifakı ruhuyla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin şuuru ve kararlılığıyla, mevcut belediyelerimizi koruyarak yeni zaferlere yürüyeceğiz. Hiçbir oyun, fitne veya fesat bizi yolumuzdan alıkoyamayacak. Türk milletinin yükselmesi ve hak ettiği seviyelere ulaşması için mücadelemizi sürdüreceğiz.
Değerli ülküdaşlarım, inanıyoruz ki Milliyetçi Ülkü Hareketi, Türk milletinin köklü tarihinden aldığı güçle, sorumluluklarını bilinciyle hareket ederek, Manisa'daki tüm temsilcileriyle birlikte, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde cumhur ittifakı anlayışıyla, ülkemizi daha aydınlık ve güçlü yarınlara taşıyacaktır. Bizlere düşen görev, bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemek ve milletimize hizmet etmektir.
Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya, ülkemizi daha yükseklere taşımaya devam edeceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ederim” dedi.

Ardından MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Sevgili MHP Üyeleri,bugün bir araya gelmenin coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2024'e doğru yürürken, Anadolu'nun dört bir yanına uzanan temaslarımızla Türkiye'nin geleceğini inşa etmek üzere buradayız. Değerli arkadaşlar, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak güçlü bir yasama organı, kararlı bir yürütme, uyumlu bir delege yapısı, Türkiye'nin yüzyılına yakışır bir yeni dönem, üretken bir belediye anlayışını temsil ediyoruz. Bu kavramlar, bizim üzerimizde taşıdığımız ve parti politikalarımızı ifade eden özdeğerlerimizdir.


54 yıllık siyasi tarihimiz boyunca ilke ve sorumluluklarımıza sıkı sıkıya bağlı kalarak, her türlü kumpasa, komploya ve algı operasyonuna karşı dik duruşumuzu sürdürdük. Millet düşmanlarına, devlet düşmanlarına, vatan ve bayrak düşmanlarına, İslam düşmanlarına karşı ise kararlı ve tavizsiz bir mücadele vermenin adıdır Milliyetçi Hareket Partisi. Bu süre zarfında, Türk siyasetini defalarca soğutarak ortaya koyduğumuz politikalarımızda da bütünlük, tutarlılık ve süreklilik arz etmekten gurur duyuyoruz.
Biz, 85 milyonun her bir bireyini, ötekileştirmeden, ayrım yapmadan, aynı milletin değerleri olarak kabul ediyoruz ve kucaklıyoruz. Millet merkezli siyasetimizle, birleştirici milliyetçiliğimizle Türk milletinin birliğini ve beraberliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Demokrasi ile milliyetçiliği birbirinden ayrılmaz ikiz kardeşler olarak görüyoruz. İkisi de birbirini desteklemeli, biri olmadan diğeri eksik kalır. Türk milleti olarak demokratik siyasetin gemisinin amiral gemisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, 120'den fazla siyasi parti arasında kendine özgü bir yer edinmiştir. 

Ancak sadece birkaçı milletimizin şerefli temsiliyetiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmeye hak kazanmıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi, belirgin özellikleriyle her zaman farkını ortaya koymuştur. Bu ilke ve sorumluluklar içerisinde, kısır çekişmelerden uzak durarak, ülkemizi ve milletimizi merkeze alan siyaseti benimsemekteyiz” dedi

MHP Akhisar İlçe Kongresi, tek listeyle gerçekleşti.
Kongreye MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Akhisar AK Parti İlçe başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Akhisar Yeniden Refah Parti İlçe Başkanı Hızır Şenol, MHP Şehzadeler İlçe başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe başkanı Bülent Kovancıoğlu, MHP Kınık İlçe başkanı Adem Paydaş, Akhisar Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran, Büyükşehir ve Belediye Meclis üyeleri, STK’lar, Muhtarlar ve birçok parti üyesinin katıldı.
Kongrede, mevcut başkan Ahmet Namal seçime katılan tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.
 
 MHP İlçe başkanı Ahmet Namal ve yönetim kurulu Ali Açıl, Arif Çivi, Ali Baştürk, Halil Kelleci, Halil Akdeniz, Haluk Ereceli, İlkay Sümbelli, Osman Çelik, Necdet Kıyak, Hüseyin Erdoğan, Cihan Lopoğlu, Recep Kabayel, İlker Kocacık, Osman Kazanlı, Esin Güngör, Tanju Tosun, Hasan Altındağ, Gökhan Karanfil’den oluştu.
Kongre sonunda MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve  MHP İlçe başkanı Ahmet Namal, aşure ve Bulgur pilavı ve ayran ikramı yaptılar.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Akhisar ' Ahmet Namal Yeniden Başkan
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.