Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

AKHİSAR CUMHURİYET M.T.A.L. ‘DEN AKHİSAR BELEDİYESİ VE MAVİ HOSPİTAL ZİYARETLERİ

Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L. Akhisar Belediyesi'ne ve Mavi Hospital Hastanesine ziyaretler düzenledi.

MANİSA- İLÇELER 25.12.2022 00:00:00 1290 0
AKHİSAR CUMHURİYET M.T.A.L. ‘DEN AKHİSAR BELEDİYESİ VE MAVİ HOSPİTAL ZİYARETLERİ

 

 

 

 

 Eğitici etkinlikler projesi  kapsamında ,  Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L. Okul Müdürü İsmail Karabıçak, Müdür Yardımcısı Özgür Sürer, Rehberlik Öğretmeni Fadime Aşık, Muhasebe Öğretmeni Berna Doğruyol,Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel  nezaretinde  Akhisar Belediyesi'ne düzenlenen ziyarette öğrencilere belediyenin sosyal kültürel imkanları tanıtıldı . 

Uğur Mumcu Kültür Merkezinde faaliyet gösteren kültür ve sanat kursları hakkında Merkez sorumlusu Umut Ak tarafından bilgilendirme yapıldı .Kurs eğitmenleri  tarafından , verilen kursların içerikleri hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Belediye Turizm Rehberi Muhsin Kaya  tarafından; Akhisar Müzesi ve Thyate  antik kent ( Tepe mezarı) ziyareti yapıldı. Gezilen antik kent ve müzede bulunan eserler hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılarak , şehrimizin ne kadar eskiye dayanan Kadim bir şehir olduğu  konusunda detaylı anlatım sağlandı. Okul Müdür. Yardımcısı Özgür Sürer tarafından Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili’ye gösterdikleri ilgi ve destek nedeniyle  çiçek takdim edildi.

 

 

 Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L ikinci geziyi  Akhisar’da faaliyet gösteren  Mavi Hospital Hastanesine düzenlendi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Gülgun Tuncay ve Diyetisyen A.Nil Kanat,  öğrencilere zararlı alışkanlıklardan korunma ve sağlıklı beslenme konusunda bilgi verdiler. Hastane yöneticileri Mavi Hospital Genel Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ,Otelcilik ve Destek Hizmetleri Müdürü Haluk Külte ve Halkla İlişkiler Müdürü Özge Kocaöğüt  ‘ ün ev sahipliğinde  öğrencilerin soruları tek tek cevaplandı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.Hastane ziyaretinin devamında , 

Kahve Diyarında hastane yönetimince ,öğrencilere  ikramlarda bulunularak iş yaşamı ve iş deneyimleri hakkına sohbet edildi. Hastane yetkililerine göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür edilerek etkinlik sonlandırıldı. 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.