Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akhisar 1922 transferde hızlı...

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme D grubunda büyük bir başarıya imza atan Akhisar 1922 Spor Kulübü, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 26.08.2023 00:00:00 1401 0
Akhisar 1922 transferde hızlı...


Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme D grubunda büyük bir başarıya imza atan Akhisar 1922 Spor Kulübü, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 

Muazzam transferlerle 2. Sezonunda da şampiyon olmak isteyen takım, kadrosuna önemli eklemeler yaptı. İlk olarak teknik heyet ile başlayan transferler Uğurhan Efe’nin ardından neredeyse her mevkiiye yapılan eklemelerle devam etti. 
Kral’ın Yeri “Şampiyon”un Yanı !
Akhisar 1922 Spor Kulübü yönetimi, golcü oyuncu Eray Açıkgöz'ün transferini resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Eray Açıkgöz'ün Akhisar 1922 forması giyecek olması, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. 1. Amatör Küme’de son sezonunu penaltısız attığı 27 golle gol kralı olarak tamamlayan Eray Açıkgöz, önümüzdeki sezon Akhisar 1922 formasını terletecek.
Akhisar 1922 Spor Kulübü, Eray Açıkgöz’ün yanı sıra şu ana kadar resmi olarak Osman İçen, Enes Bayramlar, Emre Tutan ve Ahmet Gaskar, kaleci Yusuf Elhaman, Furkan Genç, Süleyman Can Tunç da kadrosuna kattı. Akhisar 1922 yeni transferleri ile sezona daha iddialı bir şekilde başlamayı hedefliyor. Taraftarlar da gelecek sezonu heyecanla beklerken, yeni transferlerin performansını takip etmek için sabırsızlanıyor.
İç Transferler de Durmadan Devam Ediyor
Şampiyon kadrodan yola devam eden isimler de bir hayli fazla. Geçtiğimiz sezon takımın şampiyonluğa ulaşmasında büyük emekleri olan bir çok oyuncu bu sezon da takımda olacak. Kaptan Doğuş Altın, Yahya Özaki, Koray Uslu, Halil İbrahim Çakmak, Erdinç Görgüç, Uğur Yılmaz ve Nihat Demirel şu ana kadar sözleşme uzatılan oyuncular arasında yer alıyor.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Akhisar transferde hızlı...
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.