Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Akhisar 1922 Spor Okan Demirel ile Devam Dedi

Akhisar 1922 Spor Kulübü, Yeni Sezon İçin Teknik Heyetini Açıkladı

MANİSA- İLÇELER 8.08.2023 10:46:00 1151 0
Akhisar 1922 Spor Okan Demirel ile Devam Dedi

 

 

Akhisar 1922 Spor Kulübü, yeni sezon öncesi teknik heyetini belirledi. 

Geçtiğimiz yıl 2. Amatör Küme'de takımını şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan Okan Demirel, bu sezon da takımın başında olacak. Aynı şekilde, geçtiğimiz yıl takımıyla önemli başarılara ulaşan Uğurhan Efe de yeni sezonda teknik heyetteki yerini koruyacak.

 

 Kulüp Başkanı Şerafettin Kuşlar ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyete olan güvenlerini vurguluyor. *Okan Demirel ve Uğurhan Efe Elele Şampiyonluk İçin Çalışacak.Akhisar 1922 Spor Kulübü, geçtiğimiz sezonda elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan teknik direktör Okan Demirel ve başarılı teknik adam Uğurhan Efe'yi yeni sezonda takımın başarısı için göreve getirme kararı aldı. Okan Demirel, geçtiğimiz yıl takımını 2. Amatör Küme şampiyonu yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Aynı şekilde Uğurhan Efe de takımın başarısı için önemli katkılar sağlamıştı. 

 

Bu deneyimli teknik ekip, yeni sezonda da Akhisar 1922'nin başarısı için çalışacak. *Başkan ve Yönetim Heyeti Güvenlerini Belirtiyor* Kulüp Başkanı Şerafettin Kuşlar ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyete olan inançlarını ve güvenlerini dile getiriyor. Geçtiğimiz sezon elde edilen başarıların ardından bu deneyimli teknik ekibin görev almasının, kulübün hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olduğuna inanılıyor. 

Kulüp yönetimi, Okan Demirel ve Uğurhan Efe liderliğindeki teknik ekibin, takımın performansını daha da yukarı taşıyacağına inanıyor. *İlk Transferler Kulübeye* Akhisar 1922 Spor Kulübü, yeni sezon öncesi ilk transferlerini teknik heyetten yana kullandı. Şimdi ise sırada diğer transfer hamleleri var. Başkan Şerafettin Kuşlar teknik heyetin istekleri doğrultusunda gerekli mevkilere çalışmalar yapılacağını duyurdu. Okan Demirel ve Uğurhan Efe'nin liderliğindeki teknik ekip, geçtiğimiz sezon elde edilen başarıların üzerine koyarak takımın daha üst seviyelere çıkması için kısa süre içerisinde hem iç transfer hem de dış transferde gerekli raporları yönetime iletecek.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Akhisar Demirel Devam
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.