Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AKHİSAR İÇ TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

1

SPOR 20.08.2020 10:36:20 7646 0
AKHİSAR İÇ TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

 
TFF 1.Lig’de mücadele eden Akhisarspor yönetimi sözleşmesi devam eden tüm oyuncularla masaya oturmaya başladı Eray Ataseven ile anlaşma sağlanırken, kaleci Gökhan ile yollar ayrıldı.
 
Bir günlük iznin ardından tekrar Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalara başlayan yeşil siyahlılarda  daha önce sözleşmesi sona eren Ergin Keleş ve Muhammet Reis, takımdan ayrılmıştı.
 Takımdan gitmek isteyen kaleci Gökhan Değirmenci ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını ifade Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut, “ Eray Ataseven ile anlaşma sağladık.Bu hafta sonuna kadar iç transferde tüm çalışmalarımızı bitirmek istiyoruz” dedi.
Takımdan ayrılan Gökhan, geçen sezon Akhisar’da 1 Süper Kupa, 28 lig maçında kaleyi korudu. Akigo'da geçen sezon Altay derbisine kadar birinci kaleci olarak ilk 11'de aralıksız forma giyen tecrübeli kaleci, derbinin ardından formasını son 5 maç ve Play-Off'ta Lukac'a kaptırdı.
 
KARARI BEKLİYORUZ
Yaşanan pandemi süreci ardından gelecek sezon için bir çok takım gibi finansal sıkıntıları en aza indirmek için sağlam adımlar atmak istediklerini ifade eden Başkan Karabulut, “Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar ülkemizdeki tüm kulüpleri derinden etkilemiştir. Bu doğrultuda bir destek bekledik ancak bu zamana kadar gelmedi. Akhisarspor, Bursaspor ve Adanademirspor’un da aralarında bulunduğu 1., 2. Ve 3. Lig’deki 18 kulüp dün tekrar TFF tahkim kuruluna ortak bir bildiri niteliğinde başvuru yaptık. Bu kararı da sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.