AKHİSAR'DA RAMAZAN SOKAĞINDA İFTAR PROGRAMI

0

MANİSA- İLÇELER 24.04.2022 18:35:19 1399 0
AKHİSAR



Akhisar Müftülüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezinde kurulan ve ilçede bir ilk olan Ramazan Sokağı her akşam farklı etkinlikleriyle vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Eski ramazanların yaşatıldığı Ramazan Sokağında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Programı gerçekleştirildi.

Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu'nun açış konuşmasıyla başlayan program meddah ve Hacivat – Karagöz gösterileriyle devam etti. Programda Akhisar Müftülüğü'ne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin tiyatro oyunları izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen programa Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya ve Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök'ün yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

 

Manisa Büyükşehir’den Çiftçiye Yeni Hibe Programı

Belediye Personeline Resmi Yazışma ve Arşivleme Eğitimi

Başkan Dutlulu, LGS’de Başarılı Olan MABEM Öğrencileriyle Buluştu

Kula’da İlk Toplu Sünnet Merasimi Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Spor Fakültelerine giriş yetenek sınavlarına ilgi her geçen yıl azalıyor

Büyükşehir, Soma’da Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Nurlupınarspor’un Yeni Teknik Direktörü Özer Karadaş Oldu

Bakan Kurum: Balıkesir ve Manisa’da 1036 Bağımsız Bölüm Ağır Hasarlı

  • Pazartesi 35.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.2 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.