Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Akhisar Belediyespor'a Taraftarlardan Tam Destek

1

SPOR 23.11.2016 15:54:48 721 0
Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig’in 11 haftalık periyodunda 10 puan toplayan ve puan tablosunda düşme hattında bulunan yeşil-siyahlılar, 12. haftada Kasımpaşa ile evinde karşılaşacak. Kasımpaşa maçı öncesi taraftarlar takımı yalnız bırakmayacak. 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Kasımpaşa öncesi tüm taraftarların saat 14.00’te toplanarak otobüslerle Manisa’ya hareket edeceği bildirildi.
BROŞÜRLE DESTEK İSTENECEK
Öte yandan Akigolar taraftar grupları dernekleri “Akigolar Tek Yumruk Tek Yürek” sloganı eşliğinde hazırladıkları afişleri şehrin dört bir yanına asarak herkesten destek istedi. Yazılı ve görsel afişlerde “Haydi Akhisarlılar takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım” sözleri ile tüm şehre seslenilerek 26 Kasım Cumartesi günü için destek istendi.
BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçında misafir takım Gediz Kale Arkası tribünü 5, Maraton Akigo 6, Kapalı 10 ve VIP 15 TL’den biletlerin satılacağını ve 24 Kasım’dan itibaren Akhisar Kapalı Spor Salonu ve Passoi.com.tr internet adresinden satışa çıkacağı bildirildi.

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.