Bugün, 6 Nisan 2025 Pazar

AKHİSAR BELEDİYESPOR GENÇ GÜREŞÇİLERİ TARİH YAZDI

1

SPOR 8.04.2019 11:18:21 1084 0
AKHİSAR BELEDİYESPOR GENÇ GÜREŞÇİLERİ TARİH YAZDI

Sakarya’da sona eren Gençler Türkiye Şampiyonasında 10 sıkletin 7’sinde mücadele eden Akhisar Belediyespor güreşçileri büyük bir başarıya imza atarak 2 altın, 1 gümüş ve 3 beşincilik madalyası kazanarak takım klasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye ve Kasımpaşa’nın ardından Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Gençler Türkiye Şampiyonasında Akhisar Belediyesporlu güreşçiler Kadir Kamal 63 kilogramda şampiyon, Doğan Kaya 82 kilogramda şampiyon, Furkan Yıldız 67 kilogramda ikinci, A. Kerem Çoban beşinci, Görkem Baş beşinci ve Mustafa Çevik  beşinci oldu. Bu sonuçların ardından 6 Akhisar Belediyesporlu güreşçi 19-22 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan uluslararası şampiyonlar turnuvasında şehrimiz Akhisar’ı ve milli takımımızı temsil edecekler.

 

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

MANİSA FK KAYIP(0-2)

Gökay Budak'tan Manisaspor'a Büyük Jest...

Manisa FK lidere diş geçiremedi(0-2)

Manisa İmam Hatipliler Şampiyon

  • Pazar 18.6 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 18.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 13.9 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.