Akar Ailesinin Mutlu Günü

Manisa’da iş adamı Fesih-Hatice Akar çiftin oğulları Sinan, Ercan-Havva Eroğul çiftin kızları Huriye ile hayatını birleştirdi.

MANİSA-GENEL 22.09.2022 00:00:00 2012 0
Akar Ailesinin Mutlu Günü

 

 

 

Arena Düğün Salonunda gerçekleşen düğüne AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir ve Haşim Yener Bilir, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz, Manisa Bitlisliler Kültür Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, çok davetli katıldı. Huriye ve Sinan’ın nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi kıyarken, Milletvekili Baybatur ve Rona da nikah şahitleri arasında yer aldı. Başkan Çerçi, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Davetliler gece boyunca çalınan müzikler eşliğinde bol bol oynadı, halay çekti. Fesih Akar düğüne katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

Anahtar Kelimeler: Ailesinin Mutlu
  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.