Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Manisa İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığınca Kurban Bayramı kapsamında bayramlaşma programı düzenlendi.

MANİSA-GENEL 27.06.2023 20:56:00 1252 0
AK Parti Manisa İl Başkanlığınca  bayramlaşma programı düzenlendi.

 

AK Parti Manisa İl Başkanlığınca Kurban Bayramı kapsamında bayramlaşma programı düzenlendi.

 

 il binasında gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti’di il başkanlığı yapmış olan Hayrullah Solmaz, Berk Mersinli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yvaaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve partililer katıldı. 
AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, partililerin ve Manisalıların bayramını kutladı. Hızlı, bu ülkenin birer ferdi olarak bu ülkeyi güzelleştirmeye her alanda devam edeceklerini açıkladı. 
Ankara’dan Manisa’ya gelirken Afyon’da bir kaza geçiren ve hastanede tedavisi devam eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu telefonla bayramlaşmaya katıldı. Yenişehirlioğlu, herkesin bayramını kutladı. Yenişehirlioğlu, “Allah hepinizden razı olsun. Ailece geçireceğiz bir bayram olsun. Sizlerden dua talep ediyorum. İnşallah sağlığıma kavuşup sizlerle olacağım. 19 gündür sırt üstü yatıyorum. Sinire çok yakın bir kırığım var. sağ olsunlar Sağlık Bakanımızda ilgileniyor, Cumhurbaşkanımızın doktorları ilgilendiriyor. Ameliyat yapmayı düşünmediler, çünkü sinire çok yakın bir yer. Büyük bir kazanın neticesinde ucuz atlattığımızı düşünüyoruz. Lütfen bir yerlere gittiğinizde dikkatli bir şekilde kullanınız” diye konuştu. 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde önemli bir seçim süreci yaşadıklarını ifade etti. Baybatur, milletin verasetinden anlamayanların sandıkta gereken cevabı aldığını kaydetti. Baybatur, “CHP’liler bütün seçimleri kazanmış, sandıktan lider çıkan Sayın Cumhurbaşkanımıza diktatör diyorlar, her seçimi kaybeden adama da genel başkanlık koltuğuna yapışmış ona demokrat diyorlar. Hakikaten gülünmesi gereken bir durum. Bizim liderimiz diktatör değil her seçimde halkın teveccühünü alarak yüzde 50 üzeri oy da alarak bugün Cumhurbaşkanlığı makamında vazifesini yerine getiriyor. Karşı tarafa bakıyoruz biri diyor CHP’den 15 vekil aldık pişmanım, bir diğeri diyor şunla işbirliği yaptık görüntüyü verdik bin pişmanım. Zihniyet bu mantık bu. Bunlar bu zihniyetle mantıkla gittiği sürece bu millet de bunları iktidar yapmaz. Allah CHP’nin yardımcısı olsun. Böyle bir genel başkanları var. Siyaseten bizim işime geliyor mu geliyor. Bir daha böyle bir ana muhalefet lideri nerede bulacağız. Tutarsız bir adam, ne söylediğini bilmeyen bir adam. Bu muhalefet bizimi işimize gelebilir ama biz Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kaliteli bir muhalefet istiyoruz. Kaliteli bir ana muhalefet lideri istiyoruz. Güzelliklerde yarışalım” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.