Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AK PARTİ KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TANJU YELKEN, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Ak Parti Manisa’nın Köprübaşı İlçe Başkanlığı’na 5 Belediye başkan aday adayı müracaat ederek evraklarını teslim etti.

MANİSA-SEÇİM 9.12.2023 19:03:00 3203 0
AK PARTİ KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TANJU YELKEN, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

 


 

                                                                                                                 
31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere az bir süre kaldı. Partiler son hazırlıklarını yaparken Cumhur İttifakı Ak Parti Manisa’nın Köprübaşı İlçe Başkanlığı’na 5 Belediye başkan aday adayı müracaat ederek evraklarını teslim etti. Temayül tercihlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tanju Yelken’in adı ön plana çıkarken önümüzdeki günlerde nüfusu 30.000’in altında olan yerlerde halk arasında, 30.000’ in üstündeki yerlerde ise telefon ile kamuoyu araştırmaları ve anket çalışmaları yapılacağı bildirildi.  
 

Ak Parti Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Tanju Yelken yaptığı açıklamada, ”İlçemiz 2004 yılından itibaren hizmet odaklı Ak Parti belediyeciliği ile tanışan ilçemizin kalkınması ve ilerlemeye devam ederek refah seviyesinin yükselmesi ve daha güzel bir yerleşim yeri olabilmesi için  bu göreve talip oldum. Temel prensibim Ak Parti teşkilatımız ile birlik, beraberlik ve istişare halinde azimle çalışıp üretmek, üretime destek vermek ve halkımızın refah seviyesini yükselterek sağlıklı huzurlu ve mutlu yaşaması için azami gayret sarf edeceğim” dedi.  
 

Tanju Yelken, Köprübaşı’nın 5 merkez olmak üzere 46 mahallesini adım adım dolaştığını ve milletin teveccühünü kazandığını sözlerine ekledi.
 

 

ADİL AKA     
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.