Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'dan Vali Ünver'e ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da ilk ziyaretini Vali Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 25.08.2023 12:46:00 1576 0
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da ilk ziyaretini Vali Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi. Bahadır Yenişehirlioğlu, Vali Ünlü’ye yeni görevinde başarılar diledi. Yenişehirlioğlu’na AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi eşlik etti. 

 


Bahadır Yenişehirlioğlu, “Kazadan sonra ilk ziyaretimiz bizim Manisa’ya. Valimiz bizin çok değerli biri. Türkiye genelinde vazife yaptığı yerlerdeki performansını yakinen biliyoruz. İnsanımıza direk dokunabilen, beşeri münasebetleri kuvvetli, insan ilişkileri son derece güçlü, her gittiği yeri ayağa kaldıran Valimiz. Böyle bir Vali’ye Manisa olarak sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Çok ciddi bir kaza geçirdim. Doktorlardan izin alarak sizi ziyarete gelmek istedim. Manisa’mız için güzel çalışmalar olacak. Manisa’mız çok güzel idarecilere kavuşmuş durumdadır. Valimizin Manisa’da olmasını ve buraya şehrül emin olarak gelmiş olmasını kendim adıma büyük kazanç olarak görüyorum. ” diye konuştu. 

 


Manisa Valisi Enver Ünlü ise, Bahadır Yenişehirlioğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Ünlü, “Sayın milletvekilimizi daha önceden tanıyorum. Kitap fuarlarında, kültür sanat etkinliklerimizde bize hep destek oldular. Şehzadeler Şehrimiz Manisa’mızda Ege’nin incisinde, verimli topraklarıyla tarımıyla, sanayisiyle gerçekten güzel bir şehirde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza bizleri bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Beraber çalışacağız. Sayın milletvekillerimizle,  belediye başkanlarımızla, odalarımızla, borsalarımızla, rektörlüğümüzle. Manisa güçlü bir şehir, potansiyeli olan bir şehir. İnşallah hep beraber mesai mefhumu gözetmeden en uzağından en yakınına bütün vatandaşlarımıza dokunmaya çalışacağız. Kalplere dokunmaya çalışacağız. Özellikle ben her fırsatta söylüyorum şehit ailelerimiz, gazilerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız kapısını, zilini çalıp bir hal hatır sormamızı bekleyen büyüklerimiz bizim baş tacımızıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim için önemli. Manisa’mızı eğitimde, sağlıkta, sporda, her alanda lider bir şehir yapmak için hep beraber ortak akılla yöneteceğiz. Bu konuda herkesin desteğine talibiz” diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.