Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA İL BİNASINDA YAPILDI

1

GÜNDEM 4.06.2019 18:48:17 1265 0
AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA İL BİNASINDA  YAPILDI

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Şehzadeler ve Yunusemre ilçe başkanlığının destekleriyle bayramlaşma töreni düzenlendi. İl binasında düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 
AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, bayramlaşmayı il binasında gerçekleştirdiklerini belirterek, böylece partililerin birbirleriyle kaynaştığını söyledi. İstanbul seçimlerini atlattıktan sonra seçimsiz bir döneme gireceklerini ifade eden Mersinli, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle beraber tüm coğrafyamızda, ülkemizde bereketli ve güzel hizmetler yapmak için yollara düşeceğiz. Başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletimizin arasında olacağız. 23 Haziran’da Binali Yıldırım ile İstanbul seçimlerini kazanacağız. İstanbul’da kaldığımız yerden hizmetler aksamadan devam edecek” dedi. 
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, il başkanlığının çizdiği çerçevede ilçelerde bayramlaşmalara katıldıklarını belirtti. Ana gündem maddesinin İstanbul olduğunu vurgulayan Baybatur, “İstanbul’un dünya için, Türkiye için önemini zaten vekillerimizi ifade etti. Manisa’mız için belki de iki tane özel nedeni olduğu kanaatindeyim. Birinci hiç şüphesiz Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul’u fethi hayalleri kurduğu şehir neresi Manisa. Yani Manisa’nın İstanbul’la, İstanbul’la alakalı fethiyle alakalı özel bir durumu olduğu kanaatindeyiz.  Çünkü Şehzade Mehmet, Fatih olmadan önce bu güzel topraklarda Şehzadelik yaptı. Ve onun üzerinde de tahta yürümüştü. Bu bakımdan Manisa için özel bir nedeni var. İkinci neden Binali Yıldırım. Yani Binali Yıldırım bizim için Manisa için özel bir yere sahiptir. Başbakanlığımızı, meclis başkanlığımızı yaptı ama hiç şüphesiz bakanlığı dönemi adeta Manisa’nın ulaşım açısından çevresini değiştirdi. İzmir-Akhisar-İstanbul yolu diye ifade ettiğimiz yol hep anlatılırdı. Bir kamyonun arkasına takıldığınız zaman 1 saatte Akhisar’a zor giderdik. Hakeza Manisa ile Turgutlu arasındaki yol, Turgutlu-Ankara arasındaki yolu, şimdi İzmir-İstanbul otobanı. Bu da çok önemli bir proje ve inşallah Kurban bayramında faaliyete başlayacak. Ve yine hiç şüphesiz Manisa’da belki 30 yıldır, 40 yıldır tüm siyasilerin ifade ettiği Sabuncubeli Tüneli. Manisa ile İzmir arasını 15 dakikaya düşüren karda kışta kamyonların otobüsleri yakmasını, tabiri caizse kaza yapmasını engelleyen bir proje. Hiç şüphesiz bu projenin en tepesinde kıymetli Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmakla beraber onun himmetiyle ama mühendisliğini yapan, bu işi nihayete erdiren Binali Yıldırım. Dolaysıyla Manisalılar olarak bizim Binali Yıldırım’a özel bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcunu yerine getirmemiz gerekiyor. Biz Manisalılar hem Binali Yıldırım’a vefa göstermek, hem İstanbul’a olan özel muhabbetimizden dolayı teyakkuz halinde hakikatin yerini bulmasını, çalınan oyların iadesi ve adaletin yerini bulması adına biz seferber olacağız. Ve İstanbul’da inşallah gece gündüz hep beraber çalışacağız. İnanıyorum ki yenilenecek olan seçimde Binali Yıldırım, İstanbul’a Büyükşehir Belediye başkanı olacaktır ” diye konuştu. 
Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal da birer konuşma yaparak Ramazan Bayramını kutladı, İstanbul seçiminin öneminden bahsettiler.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.