Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AHMET KARADAĞ’DAN SOSYAL MAHALLE PROJESİ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Şehzadeler’in kanayan yaralarından birisi olan sosyal alan ihtiyacına yönelik ilaç olacak projesini duyurdu.

31.01.2024 14:27:00 1334 0
AHMET KARADAĞ’DAN SOSYAL MAHALLE PROJESİ

 

 

 

 Karadağ, “Yatırımlarımızı milyonlarca lira tutan binalara değil daha çok gencimize, daha çok kadınımıza ve daha çok çocuğumuza faydalı olacak işlere yapacağız.” dedi.

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, Sosyal Mahalle Projesini açıkladı. Karadağ, her mahalleye dokunarak bir hizmet anlayışıyla ilerleyeceklerini belirterek,  proje hakkında bilgi verdi.

“EKSİKLERİ GÖRDÜK”
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ: ”Sosyal Mahalleler Projesi yaklaşık 100 güne yakın bir süredir gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda temas ettiğimiz binlerce hemşerimizin ortak sorununun Şehzadeler’de sosyal yaşam ve okul öncesi eğitim eksikliği olduğunu gördük. Kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize nefes alacak alan bırakmayan, vatandaşlarımıza bunu reva gören anlayışa artık son! Hep birlikte hayal ettiğimiz nefes alan Şehzadeler’ de; kadınıyla, çocuğuyla, genciyle sosyalleşebileceğimiz projemizi açıklıyoruz. Günümüzün ağır ekonomik şartlarında okul öncesi çağındaki birçok evladımızın eğitim ve sosyal yaşamdan mahrum kaldığını biliyoruz. “Çalışıyorum, maaşımın büyük kısmıyla kreş taksiti ödüyorum.” devrine son vereceğiz. Her mahallede çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz kreşlerimiz hizmetinizde olacak.” dedi.

“HER KESİMDEN VATANDAŞIMIZA TEMAS EDECEĞİZ”
Karadağ açıklamasına şöyle devam etti: “Şehzadeler’imizin umudu her gencimize bulunduğu mahallede hizmet verecek Genç Kafe projemiz hizmetinizde olacak. Ders çalışmak için kendi mahallesinde bulunan belediye hizmetinden faydalanacak. Yol yürümeyecek, otobüse binmek zorunda kalmayacak. Kırsal kesimde bu hizmetimize ek olarak öğretmen desteği de sağlayacağız. Böylelikle eğitimde fırsat eşitliğine katkı olacak. Dünyamızı varlıklarıyla güzelleştiren, emekleriyle zenginleştiren kadınlarımızın görmezden gelinmesine artık son vereceğiz. Kadınlarımızın toplumda hak ettiği değeri bulması, sosyal ve ekonomik hayata kazandırılması için hayata geçireceğimiz Kadın Emeği Atölyelerimiz olacak. Kendi mahallelerinde, belediyemiz güvencesiyle gelir elde edebilecekler. Çocuklarını emanet edebilecekleri kreşle hemen yanında da ev ekonomisine katkı sağlayacakları atölyeler kuracağız. Bütün mahallelerimizde her kesimden vatandaşımıza temas edeceğiz. Mahallelerimizi canlandıracağız.” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: AHMET KARADAĞ’ SOSYAL MAHALLE PROJESİ
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.