Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AHMET KARADAĞ DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OLDU

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Manisa Dostlar Meclisinin konuğu oldu.

MANİSA-SEÇİM 15.12.2023 14:06:00 1045 0
AHMET KARADAĞ DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OLDU

 

 


İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Manisa Dostlar Meclisinin konuğu oldu. 

 

Her hafta bir araya gelerek Manisa’nın sorunlarını masaya yatıran Dostlar Meclisi’nin bu hafta ki konuğu Ahmet Karadağ’dı. Toplantıda seçim süreciyle ilgili düşüncelerini paylaşan Karadağ “Dostlar Meclisi’nin kurucularından biriside benim. Manisa’mız ile ilgili dertlenen, çözüm üretmek isteyen hemşehrilerimizi bir araya getirmek amacıyla oluşturduğumuz mecliste bugün her düşünceden katılımcıyı görmek beni mutlu etti. Böyle bir ihtiyacın oluşmasından dolayı atılan adımların yerine ulaştığını görüyor olmanın memnuniyetini yaşamakla birlikte Manisa Dostlar Meclisi’nin uzun süreler devam eden sivil birlikteliklerden olmasını dilerim. Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde şehrimizi yönetme iradesini gösteren adaylarla değerli katılımcıları bir araya getirmenizi çok önemli buluyorum. Bizlerde Şehzadelerimizin Belediye Başkanlığı emanetine talip olarak dertlendiğimiz konularda çözüm üretme gücümüzü halkımızla paylaşma kararı aldık ve er meydanına çıktık. Manisa’mızın eski yerleşimi olan bizimde söylemlerimizde gerçek Manisa diye tasvir ettiğimiz Şehzadelerimize nefes aldıracak çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda dünyanın en verimli topraklarına sahip çiftçilerimizin emeklerinin karşılıklarını yeterince alamadıklarını görerek ürünlerimize katma değer kazandırmayı amaçlayan projeler üzerinde çalışıyoruz. Şehrimizin yüzünün doğumuza yani Şehzadelerimize dönmesi gerektiği gerçekliğine dikkat çekmek istiyorum. Bunca sıkışmışlığın, karmaşanın, trafiğin çözümünün hepsinin çözümleri aslında önümüzde duruyor. Elimizde bulunan alanları işlevsel hale getirmemiz gerekiyor. Her bir parça alanımız çok değerli. Bu alanları çok amaçlı kullanılabilecek hale getirecek çözümler üzerinde çalışıyoruz. Önümüzde ki dönemde bu çözümlerimizi halkımızla paylaşmaya başlayacağız. İktidar belediyesi olmanın halkımızın sorunlarını çözme noktasında irade koymayı kolaylaştırmasını beklerdik. Ancak Manisa’mız iktidar belediyesi elinde geçirdiği süreyi aman kimse bize kızmasın, aman sorun çıkmasın diyerek geçirdi. Biz sorunlara çözüm üreteceğiz. Bizi aşan konularda ise vatandaşlarımızla bir olur gerekirse çözüm mercilerinin kapısına yığılırız. Şehzadelerimizin üst akılla değil ortak akılla yönetilmesi gerekiyor. Bu ortak akıl imara rant sokmaz, koca koca alanlar varken vatandaşa saatlerce otopark aratmaz. Çiftçiyi tüccarın eline düşürüp tezgah tezgah gezdirmez. Bizim dönemimizde Şehzadelerin ortak aklı liyakatli kadrolarla hem nefes alan hem de 12 ay kazanan bir şehir hedefine ulaşmamızı sağlayacak” dedi.

Artan nüfusun karşılığını bulamadığımız bir Şehzadeler var karşımızda. Bu hali ile özellikle gençlerimizin, engellilerimizin ve esnafların ihtiyaç duydukları her şeyin yeni gelecek olan bir ortak akıl ile belirlenmesi en büyük ihtiyacımızdır. Bu nedenle seçimler öncesi hayata geçirilecek projelerin gerçekçi bir temele oturması beklentimizdir. Ev sahipliği yapan Manisa Dostlar Meclisi’ nin “Eski Manisa dediğimiz Şehzadeler’ de, yapılacak değişiklikler ya da yeni projelerle ihtiyaçlarımızın karşılandığı ve yüzümüzün güldüğü bir ilçe beklentisi içindeyiz. Her şeyden önce yenilikçi ve çözüm sunulan fikirlere ihtiyaç duyuyoruz. 12 ayın 12 ayı da üreten ve bu üretimde rol alacak Manisa halkının kazanç kapısı olacak fikirler bizim için kıymetlidir.” temennileriyle ziyaret sona erdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.