Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AHMET KARADAĞ "2024'DE MANİSA HEMŞEHRİ DERNEKLERİ FESTİVALİ YAPACAĞIZ"

İyi Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ahmet Karadağ Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı olarak yeni seçilen Aziz Bulut ve dernek başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA-SEÇİM 1.12.2023 11:05:00 1206 0
AHMET KARADAĞ

 


İyi Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ahmet Karadağ Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı olarak yeni seçilen Aziz Bulut ve dernek başkanlarına hayırlı olsun  ziyaretinde  bulundu. 

İyi Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ   Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta başkanlığa yeni seçilen Başkan Aziz Bulut ve dernek başkanlarına  hayırlı olsun  dileklerini ileten Ahmet Karadağ  "Derneklerin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Şehzadeler Belediyesine seçildiğimizde  dernekler ile ilgili çalışmalarımız olacak. 2024 yılında Manisa Hemşehri Dernekleri Festivalini hep birlikte Manisa'da yapacağız" dedi. 


Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Bulut ise   İyi Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ahmet Karadağ'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aziz Bulut  "Manisa için kim çalışırsa bizler Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği olarak  destek vermeye hazırız.  Manisa ilimizi  bir adım ileriye taşımak  için bizler dernek olarak her zaman  hazırız. Adaylığınız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.