Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AHMET ÇAYIRLI VE SEDAT TETİKER ADAYLIKLARINI AÇIKLADI

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Başkanlığı yapan Ahmet Cayırlı, İyi Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Ayrıca Akhisar’dan Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker de aday adaylığını açıkladı.

MANİSA-GENEL 17.03.2023 00:00:00 1294 0
AHMET ÇAYIRLI VE SEDAT TETİKER ADAYLIKLARINI AÇIKLADI

 

 

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Başkanlığı yapan Ahmet Cayırlı, İyi Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. İyi Parti Manisa İl Başkanlığına giden Ahmet Çayırlı, aday adaylığı başvurusunda bulundu.Ayrıca Akhisar’dan Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker de aday adaylığını açıkladı.

İyi Parti Manisa İl Başkanı Avukat Zafer İksir, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri birlikte yapılacak. Partimizde 15 Mart itibariyle aday adaylığı süreci resmen başladı. 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar devam edecek.

Ahmet Çayırlı ve Sedat Tetiker büyüklerimiz ilk olarak kendileri İyi Parti’den aday adaylıklarını açıkladı. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İyi Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çayırlı, öncelikle ülkemizde meydana gelen depremler ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşları andı, hayatta kalanlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. “Bugün bizim için çok önemli bir gün. Genel başkanımızın çıktığı bu yolda memleketi bu zulümden kurtulması için sesiniz, kulağınız olmak için bugüne kadar bilgi, beceri, tecrübelerimizi İyi Parti çatısı altında hizmet etmek için aday adayı olduk. İnşallah çıktığımız bu yolda memleketimize, ülkemize faydalı olmak için elimizden geleni yapacağız. İyilerin önü açık olacaktır” diyerek açıklamamaya katılan herkese teşekkür etti.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Yeminli Mali Müşavir Sedat Tetiker de, “Manisa’da bugün yakılan ateş dalga dalga ilçelere yayılacak. Ve oradan da Türkiye’ye gelecek. Çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi. İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İyi Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz da birer açıklama yaparak aday adaylarına başarılar diledi. Deneyimli siyasetçiler Ömer Bingöl ve Fatma Tunçkan’a İl Başkanı İksir tarafından rozet takıldı.


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.