Ahmet Bayram, Yine Zirvede

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, hafta sonu Adana’da yapılan 13. Uluslararası Adana Yarı Maratonu’nda kürsüde yer alarak, 149 sporcu arasından kendi yaş grubunda şampiyon oldu.

10.01.2023 15:59:00 1408 0
Ahmet Bayram,  Yine Zirvede

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Adana’da yapılan yarışmada yine şampiyonluğu bırakmadı. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor adını sıkça duyuran Ahmet Bayram, Adana’da yapılan yarışmada da ter dökerek şampiyon oldu. Bu sene 19’uncusu yapılan Uluslararası Adana Yarı Maratonu’nda yarışan Ahmet Bayram, 21 kilometrelik etabı 1 saat 17 dakikada bitirerek 149 sporcu arasından kendi yaş grubunda şampiyon olarak kürsüde yer alırken, genel klasmanda ise 29’uncu sırada yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor arması altında başarılarına bir yenisini ekleyen Bayram, kendisine verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ahmet Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarılı bir şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi.

Manisalı wushu sporcularından Yalova’da 9 madalya

Nurlupınarspor’dan Gülşah Durbay anısına pilav hayrı

Başkan Şimşek’ten Vali Özkan’a nezaket ziyareti

Turgutlu Belediyespor yılı çifte galibiyetle kapattı

Kula’dan Türkiye’ye: Nevzat Öğretmen’in Eseri Satışta

Manisa’da engelli eğitimi için imza nöbeti

Anahtar Parti’den CHP Gençlik Kolları’na taziye

Saadet Partili Dursun’dan 2026 bütçesi ve terör tepkisi

Anahtar Kelimeler: Ahmet Bayram Zirvede
  • Pazartesi -1 ° / -6.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 0.9 ° / -7 ° Güneşli
  • Çarşamba -1.9 ° / -5.6 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.