Ahmet Bayram Gordion Yarı Maratonunda Zirvede 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Ankara Polatlı’da düzenlenen 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda yine fırtına gibi esti

2.06.2022 00:15:00 2132 0
Ahmet Bayram Gordion Yarı Maratonunda Zirvede 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Ankara Polatlı’da düzenlenen 3. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda yine fırtına gibi esti. 21 kilometrelik parkurda kendi yaş grubunda yine zirvede olan Ahmet Bayram, genel klasmanda üçüncü sırada yer aldı. 

Katıldığı her yarışta aldığı başarılı sonuçlarla adından övgüyle söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Mayıs ayının son yarışında yine önemli bir sonuç elde etti. Ankara’nın Polatlı ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gordion Yarı Maratonu’nda 21 kilometre koşan Ahmet Bayram, parkuru 1 saat 16 dakikada tamamladı. 45-49 yaş grubunda yine zirvede yer alan Bayram, genel klasmanı üçüncü sırada tamamladı ve kürsüdeki yerini aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ye kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Bayram, yarış takvimi doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Manisa Terziler Odası’nda Ceyhan Okol dönemi

Manisa’da şehit aileleri ve gaziler buluştu

TURBELDAK Çınarköy parkurunda doğaseverleri buluşturdu

Naim Babüroğlu Manisa’da Atatürk ve Cumhuriyet’i Anlattı

Bakırlıoğlu: Diyanet’in fitresi üç öğüne yetmiyor

Manisa’da narkotik operasyonunda 14 şüpheliye işlem

Turgutlu Belediyespor Federasyon Kupası’nda yarı finalde

Manisa’da 6 Bin 71 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi

Anahtar Kelimeler: Ahmet Bayram Gordion Maratonunda Zirvede
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.