Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Ahmet Bayram, 30 Kilometrelik Parkurda 3’üncü Oldu

Ahmet Bayram, Bursa’da bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uludağ Premium Ultra Trail koşusunda 30 kilometrelik parkuru 3’üncü sırada tamamladı.

28.07.2022 00:00:00 1149 0
Ahmet Bayram, 30 Kilometrelik Parkurda 3’üncü Oldu

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un (Manisa BBSK) başarılı atleti Ahmet Bayram, Bursa’da bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uludağ Premium Ultra Trail koşusunda 30 kilometrelik parkuru 3’üncü sırada tamamladı.

 

Bursa Uludağ’ın zirvesinde bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Uludağ Premium Ultra Trail’de sporcular 100, 66, 30, 16 ve 6 kilometrelik etaplarda yarıştı. Yerli ve yabancı 1500’e yakın sporcunun katıldığı yarışta, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram da koştu. 30 kilometrelik etapta yarışan Bayram, parkuru 3 saat 10 dakikada tamamladı. Genel klasmanda 3’üncü sırada yer alan Manisa BBSK’lı Ahmet Bayram, bu yarışta da kürsüde olmanın mutluluğunu yaşadı. Zorlu yarıştan dereceyle döndüğü için mutlu olduğunu belirten Ahmet Bayram, kendisine verilen desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa BBSK Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne teşekkür etti.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Ahmet Bayram Kilometrelik Parkurda
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.