Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ahmet-Pınar Ilgaz çiftin çocukları Yaman erkekliğe ilk adımını attı

Manisa Tuhafiyeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet-Pınar Ilgaz çiftin çocukları Yaman Ilgaz, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

MANİSA-GENEL 29.08.2022 16:58:00 980 0
Ahmet-Pınar Ilgaz çiftin çocukları Yaman erkekliğe ilk adımını attı

 

 

Manisalıların Kravatçı Ahmet olarak bildiği Manisa Tuhafiyeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet-Pınar Ilgaz çiftin çocukları Yaman Ilgaz, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

 

Saray Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet törenine Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara, Ak Parti Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Ahmet Tonguç, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, çok sayıda davetli katıldı. İlk olarak konvoy oluşturuldu. Mevlidi Şerif okundu. Ahmet-Pınar çifti çocuklarıyla beraber davulcuların eşliğinde sahneye çıkarak oyunlar oynadı. Ardından misafirler gece boyunca çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.