Bugün, 24 Haziran 2024 Pazartesi

Ahmet Bayram Rüzgarı Devam Ediyor

0

SPOR 4.10.2021 09:29:03 1062 0
Ahmet Bayram Rüzgarı Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düzenlenen 11. Uluslararası Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası’nı 1’incilikle tamamlayarak, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a ve Manisa’ya gurur yaşattı.
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde organize edilen 11. Uluslararası Ultra Maraton Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Elbistan Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen şampiyonanın ödül töreni, Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Şampiyonanın 100 kilometrelik erkekler genel klasmanını Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram birincilikle tamamladı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, törende yaptığı konuşmada, kent adına önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Başkan Ergün ve Başkan Güzgülü’ye Teşekkür Etti
İlk kez katıldığı 100 kilometrelik maratonu birincilikle tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, “İlk kez koştuğum 100 kilometrelik maratonu birincilikle tamamladığım için mutluyum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Mehmet Güzgülü’ye destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Pazartesi 39.8 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 39.5 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.8 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.