Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AHLATLILAR DERNEĞİNDEN MHP İL BAŞKANI TOSUNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’e  Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA-GENEL 6.01.2023 00:00:00 1026 0
AHLATLILAR DERNEĞİNDEN MHP İL BAŞKANI TOSUNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

 

 

MHP Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner’e  Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları yönetimi MHP Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan yaptığı açıklamada dernek olarak çalışmalarına aralıksız devam ettikleri bugünde MHP Manisa il başkanı Cüneyt Tosuner’e  hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Başkan Aslan sözlerine şöyle devam etti;

“MHP Manisa İl Başkanı başkanı olarak göreve atanan Cüneyt Tosuner hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda MHP Manisa İl Başkanımız  Murat Öner’in hayatını  kaybetmesi nedeniyle bugün MHP teşkilatına  Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği yönetimi ve  Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve yönetimi ile  taziye ziyaretini gerçekleştirdik. Cüneyt Tosuner başkanımız inşallah MHP teşkilatına Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olur. Hayırlı işlere imza atar” ifadelerini kullandı.

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan’a, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve dernek üyelerine teşekkür etti.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.