Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

AĞLAYAN KAYA'DAN TASAVVUF EZGİLERİ YÜKSELDİ

Şehzadeler Belediyesi'nin Yaz Konserleri kapsamında Tasavvuf Müziği'nin güçlü sesi Sinan Üzer Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da dinleyicileriyle buluştu.

MANİSA- İLÇELER 15.07.2023 18:30:00 1068 0
AĞLAYAN KAYA


 

Şehzadeler Belediyesi'nin yaz konser ve etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta farklı etkinlikleri vatandaşlar ile buluşturan Şehzadeler Belediyesi bu kez  Tasavvuf Müziği'nin güçlü sesi Sinan Üzer Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da konuk etti. Sinan Üzer,  tasavvuf musikisi eserlerinden oluşan repertuarı ile dinleyicilerine keyifli saatler yaşattı. Sanatçıya sahnesi sırasında semazenler de eşlik etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaz döneminde etkinlik ve konserlerinin ücretsiz olarak devam edeceğini ifade ederek,  özellikle yerel sanatçılara destek vermek amacıyla da konserlerinde yerel sanatçılara ayrı önem verdiklerini ifade etti.  
 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: AĞLAYAN ' TASAVVUF EZGİLERİ YÜKSELDİ
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.