AGD HEYETİ RİZE VE ARTVİN'DE YARALARI SARIYOR

0

GÜNDEM 30.07.2021 00:00:27 1656 0
AGD HEYETİ RİZE VE ARTVİN


Turhan, açıklamasında şunları ifade etti:
“Rize ve Artvin’de meydana gelen sel baskınları ve heyelanlardan olumsuz etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; herhangi bir can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. Rabbimiz muhafaza eylesin. Artvin - Arhavi afet bölgesinde devam eden çalışmalara katılmak, erzak, su vb. yardım faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Genel Merkez heyetimiz yola çıkmıştır.”
Bölgeye giden AGD Heyetinden Nurullah Güngör, Mehmet Yaroğlu ve Hasan Karaman, afet bölgesinde yetkililer ve STK'larla birlikte incelemelerde bulundu. Bölge halkının yaralarının en kısa sürede sarılması için yapılanan tespit çalışmalarından sonra AGD gönüllülerinin yapacağı katkılar ile AGD yardım faaliyetlerini yetkililer ve STK'larla işbirliği içerisinde ivedilikle gerçekleştirecek.
Bu kapsamda AGD Genel Merkez heyeti, Cansuyu Derneği ile birlikte, Artvin afet bölgesindeki faaliyetlerine erzak dağıtımı ve hasar tespit çalışmaları ile devam ediyor.




 

Manisa Büyükşehir 2025 Yılında Üreticiye 94 Yeni Tesis Kazandırdı

Çetin Akın’dan “Turgutlu milliyetçiliği” ve otopark çağrısı

Turgutlu Belediyesi’nden “Impromental” tiyatro gecesi

Turgutlu Belediyesi’nden “Impromental” tiyatro gecesi

İLKAY ŞİMŞEK: EMEKLİYE VEFASI OLMAYANIN SİYASETE VEDASI OLUR

CANSUYU, DÜNYANIN DÖRT BİR TARAFINDAKİ AFET BÖLGELERİNDE

Manisa’da Aralık ayında uyuşturucuya ağır darbe

Saruhanlı’ya gençlik merkezi, Kent Lokantası ve Halk Mandıra

  • Perşembe 4 ° / -2.9 ° Güneşli
  • Cuma 3 ° / -1.9 ° Orta kuvvetli karlı
  • Cumartesi 1.8 ° / -4.6 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.