Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AFED Arama Kurtarma Derneği Manisa İl Temsilciliğin Filistin’e Destek

AFED Arama Kurtarma Derneği Manisa İl Temsilciliği Filistin'de hayatını kaybedenler için lokma hayrı gerçekleştirdi ve Mevlid-i Şerif okutularak dua edildi.

MANİSA-GENEL 13.11.2023 12:55:00 1446 0
AFED Arama  Kurtarma Derneği Manisa İl Temsilciliğin Filistin’e Destek

 

 

AFED Arama  Kurtarma Derneği Manisa İl Başkanı  Serkan Sarıkamış " Yıllardır devam eden ve son günlerde şiddetini arttıran, insanlık adına utandığımız ve lanetlediğimiz bir soykırım ile karşı karşıyayız" dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

"Yapılan bu savaşın dünya savaş literatüründe de yeri olmayan bir usul ile yapıldığı ve savaş olmayıp tamamen bir soykırım olduğu açıkça ortadadır. Tarihten de göreceğimiz gibi 1947’den bu yana İsrail’in Filistin topraklarını işgal etmesi ile bugün yaptıklarının bir savaş değil, bir devletin ortadan kaldırılması ve masum bir halkın soykırıma uğratılması olduğunun biz ve yüce Türk milletimiz de farkındadır. Dünyada bunun farkında olmalı ve ulusal olarak müdahale edilip bu soykırım durdurulmalıdır. Ayrıca bu soykırımı yapan, masum Filistinli çocukları, kadınları, yaşlıları ve sivil halkı katleden İsrail’i destekleyen, insan haklarından bahseden Avrupa Birliğini ve Amerika’yı da şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştu.

İnsan hakları hiçbir zaman güçlünün yanında değil, haklının ve mazlumun yanında olması gerektiğini  söyleyen  AFED Arama  Kurtarma Derneği Manisa İl Başkanı  Serkan Sarıkamış  "Bu soykırımın suçluları ve suç ortakları Birgün tarih sayfalarında suçlanacak ve lanetlenerek anılacaklardır. Bu bağlamda AFED Arama & Kurtarma Derneği Manisa İl Temsilciliği olarak İsrail’in masum Filistin halkına özellikle Müslüman oldukları için uyguladığı zulme karşıyız ve şiddet ile kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.