Adiloba ve Tirkeş’in Altyapısı Yenilendi

0

GÜNDEM 9.08.2016 18:27:45 1502 0
Adiloba ve Tirkeş’in Altyapısı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, eskiyen altyapıları ortadan kaldırarak daha sağlıklı bir Manisa inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı 4 mahallenin kanalizasyon ve içme suyu hattını tamamen yeniliyor. Adiloba ve Tirkeş mahallelerindeki hat döşeme işlemlerinde sona gelen MASKİ ekipleri, Lütfiye ve Taşdibi’ndeki çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ve şube müdürleri Tirkeş ve Adiloba mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, muhtarlar ve vatandaşlarla da sohbet etti.
MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Eski altyapılarının MASKİ tarafından yenilenmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, “Çalışmalardan memnunuz. Suyumuz da kanalımız da yapılıyor. Yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
“YILLARDIR KULLANILAN VE HASAR GÖREN YAPILAR KOMPLE YENİLENDİ”
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Saruhanlı ilçemizin iki mahallesinde tamamlanan altyapı çalışmalarını incelemek üzere daire başkanlarımızla birlikte bölgeye geldik. Ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışarak hat döşeme işlemlerinde sona geldiler. Yıllardır kullanılan ve hasar gören altyapıları komple yeniledik, yenilemeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.